Bitte benutzen Sie diese Kennung, um auf die Ressource zu verweisen: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/22089

ชื่อเรื่อง: Дослідження якості морозива представленого на ринку України
ชื่อเรื่องอื่นๆ: Research of quality of ice cream presented in the ukrainian market
ผู้แต่ง: Піддубний, В. В.
Абабова, А. Г.
Матко, Б. С.
Piddybnyi, V. V.
Ababova, A. G.
Matko, B. S.
Affiliation: Харківський державний університет харчування та торгівлі, Україна
Bibliographic description (Ukraine): Піддубний В. В. Дослідження якості морозива представленого на ринку України / В. В. Піддубний, А. Г. Абабова, Б. С. Матко // Тези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 11-12 жовтня 2017 року. — Т. : ТНТУ, 2017. — С. 13. — (Безпека і експертиза харчових продуктів).
Bibliographic description (International): Piddybnyi V. V., Ababova A. G., Matko B. S. (2017) Doslidzhennia yakosti morozyva predstavlenoho na rynku Ukrainy [Research of quality of ice cream presented in the ukrainian market]. Abstracts of the Ⅳ International Scientific and Technical Conference "State and Prospects of Food Science and Industry" (Tern., 11-12 october 2017), pp. 13 [in Ukrainian].
Is part of: Тези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Abstracts of the Ⅳ International Scientific and Technical Conference "State and Prospects of Food Science and Industry"
Conference/Event: Ⅳ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Journal/Collection: Тези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
วันที่เผยแพร่: 11-ตุล-2017
Date of entry: 28-ตุล-2017
สำนักพิมพ์: ТНТУ
TNTU
Place of the edition/event: Тернопіль
Ternopil
Temporal Coverage: 11-12 жовтня 2017 року
11-12 october 2017
UDC: 663.67 (477)
Number of pages: 1
Page range: 13
Start page: 13
End page: 13
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/22089
Copyright owner: © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2017
Content type: Conference Abstract
ปรากฏในกลุ่มข้อมูล:Ⅳ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2017)

แฟ้มในรายการข้อมูลนี้:
แฟ้ม รายละเอียด ขนาดรูปแบบ 
SPHNP_2017_Piddybnyi_V_V-Research_of_quality_of_ice_13.pdf278,04 kBAdobe PDFดู/เปิด
SPHNP_2017_Piddybnyi_V_V-Research_of_quality_of_ice_13.djvu16,42 kBDjVuดู/เปิด
SPHNP_2017_Piddybnyi_V_V-Research_of_quality_of_ice_13__COVER.jpg179,83 kBJPEGดู/เปิด


รายการทั้งหมดในระบบคิดีได้รับการคุ้มครองลิขสิทธิ์ มีการสงวนสิทธิ์เว้นแต่ที่ระบุไว้เป็นอื่น