Link lub cytat.
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/22089
| Tytuł: | Дослідження якості морозива представленого на ринку України |
| Inne tytuły: | Research of quality of ice cream presented in the ukrainian market |
| Authors: | Піддубний, В. В. Абабова, А. Г. Матко, Б. С. Piddybnyi, V. V. Ababova, A. G. Matko, B. S. |
| Affiliation: | Харківський державний університет харчування та торгівлі, Україна |
| Bibliographic description (Ukraine): | Піддубний В. В. Дослідження якості морозива представленого на ринку України / В. В. Піддубний, А. Г. Абабова, Б. С. Матко // Тези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 11-12 жовтня 2017 року. — Т. : ТНТУ, 2017. — С. 13. — (Безпека і експертиза харчових продуктів). |
| Bibliographic description (International): | Piddybnyi V. V., Ababova A. G., Matko B. S. (2017) Doslidzhennia yakosti morozyva predstavlenoho na rynku Ukrainy [Research of quality of ice cream presented in the ukrainian market]. Abstracts of the Ⅳ International Scientific and Technical Conference "State and Prospects of Food Science and Industry" (Tern., 11-12 october 2017), pp. 13 [in Ukrainian]. |
| Część publikacji: | Тези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ Abstracts of the Ⅳ International Scientific and Technical Conference "State and Prospects of Food Science and Industry" |
| Konferencja/wydarzenie: | Ⅳ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ |
| Journal/kolekcja: | Тези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ |
| Data wydania: | 11-paź-2017 |
| Date of entry: | 28-paź-2017 |
| Wydawca: | ТНТУ TNTU |
| Place edycja: | Тернопіль Ternopil |
| Zakresu czasowego: | 11-12 жовтня 2017 року 11-12 october 2017 |
| UDC: | 663.67 (477) |
| Strony: | 1 |
| Zakres stron: | 13 |
| Główna strona: | 13 |
| Strona końcowa: | 13 |
| URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/22089 |
| Właściciel praw autorskich: | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2017 |
| Typ zawartości: | Conference Abstract |
| Występuje w kolekcjach: | Ⅳ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2017) |
Pliki tej pozycji:
| Plik | Opis | Wielkość | Format | |
|---|---|---|---|---|
| SPHNP_2017_Piddybnyi_V_V-Research_of_quality_of_ice_13.pdf | 278,04 kB | Adobe PDF | Przeglądanie/Otwarcie | |
| SPHNP_2017_Piddybnyi_V_V-Research_of_quality_of_ice_13.djvu | 16,42 kB | DjVu | Przeglądanie/Otwarcie | |
| SPHNP_2017_Piddybnyi_V_V-Research_of_quality_of_ice_13__COVER.jpg | 179,83 kB | JPEG | Przeglądanie/Otwarcie |
Pozycje DSpace są chronione prawami autorskimi