Mesedez, erabili identifikatzaile hau item hau aipatzeko edo estekatzeko:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/22089
Metadatuen erregistro osatua
DC eremua | Balioa | Hizkuntza |
---|---|---|
dc.contributor.author | Піддубний, В. В. | |
dc.contributor.author | Абабова, А. Г. | |
dc.contributor.author | Матко, Б. С. | |
dc.contributor.author | Piddybnyi, V. V. | |
dc.contributor.author | Ababova, A. G. | |
dc.contributor.author | Matko, B. S. | |
dc.coverage.temporal | 11-12 жовтня 2017 року | |
dc.coverage.temporal | 11-12 october 2017 | |
dc.date.accessioned | 2017-10-28T10:21:33Z | - |
dc.date.available | 2017-10-28T10:21:33Z | - |
dc.date.created | 2017-10-11 | |
dc.date.issued | 2017-10-11 | |
dc.identifier.citation | Піддубний В. В. Дослідження якості морозива представленого на ринку України / В. В. Піддубний, А. Г. Абабова, Б. С. Матко // Тези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 11-12 жовтня 2017 року. — Т. : ТНТУ, 2017. — С. 13. — (Безпека і експертиза харчових продуктів). | |
dc.identifier.uri | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/22089 | - |
dc.format.extent | 13 | |
dc.language.iso | uk | |
dc.publisher | ТНТУ | |
dc.publisher | TNTU | |
dc.relation.ispartof | Тези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ | |
dc.relation.ispartof | Abstracts of the Ⅳ International Scientific and Technical Conference "State and Prospects of Food Science and Industry" | |
dc.title | Дослідження якості морозива представленого на ринку України | |
dc.title.alternative | Research of quality of ice cream presented in the ukrainian market | |
dc.type | Conference Abstract | |
dc.rights.holder | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2017 | |
dc.coverage.placename | Тернопіль | |
dc.coverage.placename | Ternopil | |
dc.format.pages | 1 | |
dc.subject.udc | 663.67 (477) | |
dc.identifier.citationen | Piddybnyi V. V., Ababova A. G., Matko B. S. (2017) Doslidzhennia yakosti morozyva predstavlenoho na rynku Ukrainy [Research of quality of ice cream presented in the ukrainian market]. Abstracts of the Ⅳ International Scientific and Technical Conference "State and Prospects of Food Science and Industry" (Tern., 11-12 october 2017), pp. 13 [in Ukrainian]. | |
dc.contributor.affiliation | Харківський державний університет харчування та торгівлі, Україна | |
dc.citation.journalTitle | Тези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ | |
dc.citation.spage | 13 | |
dc.citation.epage | 13 | |
dc.citation.conference | Ⅳ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ | |
Bildumetan azaltzen da: | Ⅳ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2017) |
Item honetako fitxategiak:
Fitxategia | Deskribapena | Tamaina | Formatua | |
---|---|---|---|---|
SPHNP_2017_Piddybnyi_V_V-Research_of_quality_of_ice_13.pdf | 278,04 kB | Adobe PDF | Bistaratu/Ireki | |
SPHNP_2017_Piddybnyi_V_V-Research_of_quality_of_ice_13.djvu | 16,42 kB | DjVu | Bistaratu/Ireki | |
SPHNP_2017_Piddybnyi_V_V-Research_of_quality_of_ice_13__COVER.jpg | 179,83 kB | JPEG | Bistaratu/Ireki |
DSpaceko itemak copyright bidez babestuta daude, eskubide guztiak gordeta, baldin eta kontrakoa adierazten ez bada.