Použijte tento identifikátor k citaci nebo jako odkaz na tento záznam:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/22089
| Název: | Дослідження якості морозива представленого на ринку України |
| Další názvy: | Research of quality of ice cream presented in the ukrainian market |
| Autoři: | Піддубний, В. В. Абабова, А. Г. Матко, Б. С. Piddybnyi, V. V. Ababova, A. G. Matko, B. S. |
| Affiliation: | Харківський державний університет харчування та торгівлі, Україна |
| Bibliographic description (Ukraine): | Піддубний В. В. Дослідження якості морозива представленого на ринку України / В. В. Піддубний, А. Г. Абабова, Б. С. Матко // Тези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 11-12 жовтня 2017 року. — Т. : ТНТУ, 2017. — С. 13. — (Безпека і експертиза харчових продуктів). |
| Bibliographic description (International): | Piddybnyi V. V., Ababova A. G., Matko B. S. (2017) Doslidzhennia yakosti morozyva predstavlenoho na rynku Ukrainy [Research of quality of ice cream presented in the ukrainian market]. Abstracts of the Ⅳ International Scientific and Technical Conference "State and Prospects of Food Science and Industry" (Tern., 11-12 october 2017), pp. 13 [in Ukrainian]. |
| Is part of: | Тези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ Abstracts of the Ⅳ International Scientific and Technical Conference "State and Prospects of Food Science and Industry" |
| Conference/Event: | Ⅳ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ |
| Journal/Collection: | Тези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ |
| Datum vydání: | 11-říj-2017 |
| Date of entry: | 28-říj-2017 |
| Nakladatel: | ТНТУ TNTU |
| Place of the edition/event: | Тернопіль Ternopil |
| Temporal Coverage: | 11-12 жовтня 2017 року 11-12 october 2017 |
| UDC: | 663.67 (477) |
| Number of pages: | 1 |
| Page range: | 13 |
| Start page: | 13 |
| End page: | 13 |
| URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/22089 |
| Copyright owner: | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2017 |
| Content type: | Conference Abstract |
| Vyskytuje se v kolekcích: | Ⅳ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2017) |
Soubory připojené k záznamu:
| Soubor | Popis | Velikost | Formát | |
|---|---|---|---|---|
| SPHNP_2017_Piddybnyi_V_V-Research_of_quality_of_ice_13.pdf | 278,04 kB | Adobe PDF | Zobrazit/otevřít | |
| SPHNP_2017_Piddybnyi_V_V-Research_of_quality_of_ice_13.djvu | 16,42 kB | DjVu | Zobrazit/otevřít | |
| SPHNP_2017_Piddybnyi_V_V-Research_of_quality_of_ice_13__COVER.jpg | 179,83 kB | JPEG | Zobrazit/otevřít |
Všechny záznamy v DSpace jsou chráněny autorskými právy, všechna práva vyhrazena.