Použijte tento identifikátor k citaci nebo jako odkaz na tento záznam: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/22089

Název: Дослідження якості морозива представленого на ринку України
Další názvy: Research of quality of ice cream presented in the ukrainian market
Autoři: Піддубний, В. В.
Абабова, А. Г.
Матко, Б. С.
Piddybnyi, V. V.
Ababova, A. G.
Matko, B. S.
Affiliation: Харківський державний університет харчування та торгівлі, Україна
Bibliographic description (Ukraine): Піддубний В. В. Дослідження якості морозива представленого на ринку України / В. В. Піддубний, А. Г. Абабова, Б. С. Матко // Тези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 11-12 жовтня 2017 року. — Т. : ТНТУ, 2017. — С. 13. — (Безпека і експертиза харчових продуктів).
Bibliographic description (International): Piddybnyi V. V., Ababova A. G., Matko B. S. (2017) Doslidzhennia yakosti morozyva predstavlenoho na rynku Ukrainy [Research of quality of ice cream presented in the ukrainian market]. Abstracts of the Ⅳ International Scientific and Technical Conference "State and Prospects of Food Science and Industry" (Tern., 11-12 october 2017), pp. 13 [in Ukrainian].
Is part of: Тези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Abstracts of the Ⅳ International Scientific and Technical Conference "State and Prospects of Food Science and Industry"
Conference/Event: Ⅳ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Journal/Collection: Тези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Datum vydání: 11-říj-2017
Date of entry: 28-říj-2017
Nakladatel: ТНТУ
TNTU
Place of the edition/event: Тернопіль
Ternopil
Temporal Coverage: 11-12 жовтня 2017 року
11-12 october 2017
UDC: 663.67 (477)
Number of pages: 1
Page range: 13
Start page: 13
End page: 13
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/22089
Copyright owner: © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2017
Content type: Conference Abstract
Vyskytuje se v kolekcích:Ⅳ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2017)



Všechny záznamy v DSpace jsou chráněny autorskými právy, všechna práva vyhrazena.