กรุณาใช้ตัวระบุนี้เพื่ออ้างอิงหรือเชื่อมต่อรายการนี้: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/22078

ชื่อเรื่อง: Дослідження кінетики сушіння м'ясного фаршу із використанням різних наповнювачів
ชื่อเรื่องอื่นๆ: The investigation of kinetics of milled meat drying with different fillers using
ผู้แต่ง: Сачко, Анастасія
Лисяк, Марія
Sachko, Anastasiia
Lysiak, Mariia
Affiliation: Чернівецький національний університет імені Юрія Федьковича, Україна
Bibliographic description (Ukraine): Сачко А. Дослідження кінетики сушіння м'ясного фаршу із використанням різних наповнювачів / Анастасія Сачко, Марія Лисяк // Тези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 11-12 жовтня 2017 року. — Т. : ТНТУ, 2017. — С. 11–12. — (Безпека і експертиза харчових продуктів).
Bibliographic description (International): Sachko A., Lysiak M. (2017) Doslidzhennia kinetyky sushinnia miasnoho farshu iz vykorystanniam riznykh napovniuvachiv [The investigation of kinetics of milled meat drying with different fillers using]. Abstracts of the Ⅳ International Scientific and Technical Conference "State and Prospects of Food Science and Industry" (Tern., 11-12 october 2017), pp. 11-12 [in Ukrainian].
Is part of: Тези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Abstracts of the Ⅳ International Scientific and Technical Conference "State and Prospects of Food Science and Industry"
Conference/Event: Ⅳ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Journal/Collection: Тези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
วันที่เผยแพร่: 11-ตุล-2017
Date of entry: 28-ตุล-2017
สำนักพิมพ์: ТНТУ
TNTU
Place of the edition/event: Тернопіль
Ternopil
Temporal Coverage: 11-12 жовтня 2017 року
11-12 october 2017
UDC: 664.38
Number of pages: 2
Page range: 11-12
Start page: 11
End page: 12
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/22078
Copyright owner: © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2017
Content type: Conference Abstract
ปรากฏในกลุ่มข้อมูล:Ⅳ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2017)

แฟ้มในรายการข้อมูลนี้:
แฟ้ม รายละเอียด ขนาดรูปแบบ 
SPHNP_2017_Sachko_A-The_investigation_of_kinetics_11-12.pdf560,31 kBAdobe PDFดู/เปิด
SPHNP_2017_Sachko_A-The_investigation_of_kinetics_11-12.djvu64,88 kBDjVuดู/เปิด
SPHNP_2017_Sachko_A-The_investigation_of_kinetics_11-12__COVER.jpg148,11 kBJPEGดู/เปิด


รายการทั้งหมดในระบบคิดีได้รับการคุ้มครองลิขสิทธิ์ มีการสงวนสิทธิ์เว้นแต่ที่ระบุไว้เป็นอื่น