Använd denna länk för att citera eller länka till detta dokument:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/22078
Title: | Дослідження кінетики сушіння м'ясного фаршу із використанням різних наповнювачів |
Other Titles: | The investigation of kinetics of milled meat drying with different fillers using |
Authors: | Сачко, Анастасія Лисяк, Марія Sachko, Anastasiia Lysiak, Mariia |
Affiliation: | Чернівецький національний університет імені Юрія Федьковича, Україна |
Bibliographic description (Ukraine): | Сачко А. Дослідження кінетики сушіння м'ясного фаршу із використанням різних наповнювачів / Анастасія Сачко, Марія Лисяк // Тези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 11-12 жовтня 2017 року. — Т. : ТНТУ, 2017. — С. 11–12. — (Безпека і експертиза харчових продуктів). |
Bibliographic description (International): | Sachko A., Lysiak M. (2017) Doslidzhennia kinetyky sushinnia miasnoho farshu iz vykorystanniam riznykh napovniuvachiv [The investigation of kinetics of milled meat drying with different fillers using]. Abstracts of the Ⅳ International Scientific and Technical Conference "State and Prospects of Food Science and Industry" (Tern., 11-12 october 2017), pp. 11-12 [in Ukrainian]. |
Is part of: | Тези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ Abstracts of the Ⅳ International Scientific and Technical Conference "State and Prospects of Food Science and Industry" |
Conference/Event: | Ⅳ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ |
Journal/Collection: | Тези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ |
Issue Date: | 11-Οκτ-2017 |
Date of entry: | 28-Οκτ-2017 |
Publisher: | ТНТУ TNTU |
Place of the edition/event: | Тернопіль Ternopil |
Temporal Coverage: | 11-12 жовтня 2017 року 11-12 october 2017 |
UDC: | 664.38 |
Number of pages: | 2 |
Page range: | 11-12 |
Start page: | 11 |
End page: | 12 |
URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/22078 |
Copyright owner: | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2017 |
Content type: | Conference Abstract |
Εμφανίζεται στις συλλογές: | Ⅳ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2017) |
Αρχεία σε αυτό το τεκμήριο:
Αρχείο | Περιγραφή | Μέγεθος | Μορφότυπος | |
---|---|---|---|---|
SPHNP_2017_Sachko_A-The_investigation_of_kinetics_11-12.pdf | 560,31 kB | Adobe PDF | Δείτε/ Ανοίξτε | |
SPHNP_2017_Sachko_A-The_investigation_of_kinetics_11-12.djvu | 64,88 kB | DjVu | Δείτε/ Ανοίξτε | |
SPHNP_2017_Sachko_A-The_investigation_of_kinetics_11-12__COVER.jpg | 148,11 kB | JPEG | Δείτε/ Ανοίξτε |
Όλα τα τεκμήρια του δικτυακού τόπου προστατεύονται από πνευματικά δικαιώματα