Παρακαλώ χρησιμοποιήστε αυτό το αναγνωριστικό για να παραπέμψετε ή να δημιουργήσετε σύνδεσμο προς αυτό το τεκμήριο:
                
    http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/22078
| Title: | Дослідження кінетики сушіння м'ясного фаршу із використанням різних наповнювачів | 
| Other Titles: | The investigation of kinetics of milled meat drying with different fillers using | 
| Authors: | Сачко, Анастасія Лисяк, Марія Sachko, Anastasiia Lysiak, Mariia  | 
| Affiliation: | Чернівецький національний університет імені Юрія Федьковича, Україна | 
| Bibliographic description (Ukraine): | Сачко А. Дослідження кінетики сушіння м'ясного фаршу із використанням різних наповнювачів / Анастасія Сачко, Марія Лисяк // Тези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 11-12 жовтня 2017 року. — Т. : ТНТУ, 2017. — С. 11–12. — (Безпека і експертиза харчових продуктів). | 
| Bibliographic description (International): | Sachko A., Lysiak M. (2017) Doslidzhennia kinetyky sushinnia miasnoho farshu iz vykorystanniam riznykh napovniuvachiv [The investigation of kinetics of milled meat drying with different fillers using]. Abstracts of the Ⅳ International Scientific and Technical Conference "State and Prospects of Food Science and Industry" (Tern., 11-12 october 2017), pp. 11-12 [in Ukrainian]. | 
| Is part of: | Тези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ Abstracts of the Ⅳ International Scientific and Technical Conference "State and Prospects of Food Science and Industry"  | 
| Conference/Event: | Ⅳ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ | 
| Journal/Collection: | Тези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ | 
| Issue Date: | 11-Οκτ-2017 | 
| Date of entry: | 28-Οκτ-2017 | 
| Publisher: | ТНТУ TNTU  | 
| Place of the edition/event: | Тернопіль Ternopil  | 
| Temporal Coverage: | 11-12 жовтня 2017 року 11-12 october 2017  | 
| UDC: | 664.38 | 
| Number of pages: | 2 | 
| Page range: | 11-12 | 
| Start page: | 11 | 
| End page: | 12 | 
| URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/22078 | 
| Copyright owner: | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2017 | 
| Content type: | Conference Abstract | 
| Εμφανίζεται στις συλλογές: | Ⅳ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2017) | 
Αρχεία σε αυτό το τεκμήριο:
| Αρχείο | Περιγραφή | Μέγεθος | Μορφότυπος | |
|---|---|---|---|---|
| SPHNP_2017_Sachko_A-The_investigation_of_kinetics_11-12.pdf | 560,31 kB | Adobe PDF | Δείτε/ Ανοίξτε | |
| SPHNP_2017_Sachko_A-The_investigation_of_kinetics_11-12.djvu | 64,88 kB | DjVu | Δείτε/ Ανοίξτε | |
| SPHNP_2017_Sachko_A-The_investigation_of_kinetics_11-12__COVER.jpg | 148,11 kB | JPEG | Δείτε/ Ανοίξτε | 
Όλα τα τεκμήρια του δικτυακού τόπου προστατεύονται από πνευματικά δικαιώματα