Link lub cytat. http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/22078

Tytuł: Дослідження кінетики сушіння м'ясного фаршу із використанням різних наповнювачів
Inne tytuły: The investigation of kinetics of milled meat drying with different fillers using
Authors: Сачко, Анастасія
Лисяк, Марія
Sachko, Anastasiia
Lysiak, Mariia
Affiliation: Чернівецький національний університет імені Юрія Федьковича, Україна
Bibliographic description (Ukraine): Сачко А. Дослідження кінетики сушіння м'ясного фаршу із використанням різних наповнювачів / Анастасія Сачко, Марія Лисяк // Тези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 11-12 жовтня 2017 року. — Т. : ТНТУ, 2017. — С. 11–12. — (Безпека і експертиза харчових продуктів).
Bibliographic description (International): Sachko A., Lysiak M. (2017) Doslidzhennia kinetyky sushinnia miasnoho farshu iz vykorystanniam riznykh napovniuvachiv [The investigation of kinetics of milled meat drying with different fillers using]. Abstracts of the Ⅳ International Scientific and Technical Conference "State and Prospects of Food Science and Industry" (Tern., 11-12 october 2017), pp. 11-12 [in Ukrainian].
Część publikacji: Тези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Abstracts of the Ⅳ International Scientific and Technical Conference "State and Prospects of Food Science and Industry"
Konferencja/wydarzenie: Ⅳ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Journal/kolekcja: Тези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Data wydania: 11-paź-2017
Date of entry: 28-paź-2017
Wydawca: ТНТУ
TNTU
Place edycja: Тернопіль
Ternopil
Zakresu czasowego: 11-12 жовтня 2017 року
11-12 october 2017
UDC: 664.38
Strony: 2
Zakres stron: 11-12
Główna strona: 11
Strona końcowa: 12
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/22078
Właściciel praw autorskich: © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2017
Typ zawartości: Conference Abstract
Występuje w kolekcjach:Ⅳ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2017)



Pozycje DSpace są chronione prawami autorskimi