Utilizza questo identificativo per citare o creare un link a questo documento: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/22078

Record completo di tutti i metadati
Campo DCValoreLingua
dc.contributor.authorСачко, Анастасія
dc.contributor.authorЛисяк, Марія
dc.contributor.authorSachko, Anastasiia
dc.contributor.authorLysiak, Mariia
dc.coverage.temporal11-12 жовтня 2017 року
dc.coverage.temporal11-12 october 2017
dc.date.accessioned2017-10-28T10:21:30Z-
dc.date.available2017-10-28T10:21:30Z-
dc.date.created2017-10-11
dc.date.issued2017-10-11
dc.identifier.citationСачко А. Дослідження кінетики сушіння м'ясного фаршу із використанням різних наповнювачів / Анастасія Сачко, Марія Лисяк // Тези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 11-12 жовтня 2017 року. — Т. : ТНТУ, 2017. — С. 11–12. — (Безпека і експертиза харчових продуктів).
dc.identifier.urihttp://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/22078-
dc.format.extent11-12
dc.language.isouk
dc.publisherТНТУ
dc.publisherTNTU
dc.relation.ispartofТези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
dc.relation.ispartofAbstracts of the Ⅳ International Scientific and Technical Conference "State and Prospects of Food Science and Industry"
dc.titleДослідження кінетики сушіння м'ясного фаршу із використанням різних наповнювачів
dc.title.alternativeThe investigation of kinetics of milled meat drying with different fillers using
dc.typeConference Abstract
dc.rights.holder© Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2017
dc.coverage.placenameТернопіль
dc.coverage.placenameTernopil
dc.format.pages2
dc.subject.udc664.38
dc.identifier.citationenSachko A., Lysiak M. (2017) Doslidzhennia kinetyky sushinnia miasnoho farshu iz vykorystanniam riznykh napovniuvachiv [The investigation of kinetics of milled meat drying with different fillers using]. Abstracts of the Ⅳ International Scientific and Technical Conference "State and Prospects of Food Science and Industry" (Tern., 11-12 october 2017), pp. 11-12 [in Ukrainian].
dc.contributor.affiliationЧернівецький національний університет імені Юрія Федьковича, Україна
dc.citation.journalTitleТези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
dc.citation.spage11
dc.citation.epage12
dc.citation.conferenceⅣ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
È visualizzato nelle collezioni:Ⅳ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2017)



Tutti i documenti archiviati in DSpace sono protetti da copyright. Tutti i diritti riservati.