Link lub cytat. http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/22069

Tytuł: Макаронные изделия с использованием муки из зернобобовых культур
Inne tytuły: Pasta with use of the flour from leguminous cultures
Authors: Rukshan, L. V.
Рукшан, Л. В.
Akcesoria: Учреждение образования «Могилевский государственный университет продовольствия»
Cytat: Рукшан Л. В. Макаронные изделия с использованием муки из зернобобовых культур / Л. В. Рукшан // Тези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 11-12 жовтня 2017 року. — Т. : ТНТУ, 2017. — С. 53–54. — (Економічні аспекти, пріоритети та інновації у виробництві харчових продуктів).
Bibliographic description: Rukshan L. V. (2017) Makaronnye izdeliia s ispolzovaniem muki iz zernobobovykh kultur [Pasta with use of the flour from leguminous cultures]. Abstracts of the Ⅳ International Scientific and Technical Conference "State and Prospects of Food Science and Industry" (Tern., 11-12 october 2017), pp. 53-54 [in Russian].
Część publikacji: Тези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Abstracts of the Ⅳ International Scientific and Technical Conference "State and Prospects of Food Science and Industry"
Konferencja/wydarzenie: Ⅳ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Journal/kolekcja: Тези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Data wydania: 11-paź-2017
Date of entry: 28-paź-2017
Wydawca: ТНТУ
TNTU
Place edycja: Тернопіль
Ternopil
Zakresu czasowego: 11-12 жовтня 2017 року
11-12 october 2017
UDC: 657.6
Strony: 2
Zakres stron: 53-54
Główna strona: 53
Strona końcowa: 54
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/22069
Właściciel praw autorskich: © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2017
Typ zawartości: Conference Abstract
Występuje w kolekcjach:Ⅳ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2017)



Pozycje DSpace są chronione prawami autorskimi