Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/22069
Tytuł: | Макаронные изделия с использованием муки из зернобобовых культур |
Inne tytuły: | Pasta with use of the flour from leguminous cultures |
Authors: | Rukshan, L. V. Рукшан, Л. В. |
Affiliation: | Учреждение образования «Могилевский государственный университет продовольствия» |
Bibliographic description (Ukraine): | Рукшан Л. В. Макаронные изделия с использованием муки из зернобобовых культур / Л. В. Рукшан // Тези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 11-12 жовтня 2017 року. — Т. : ТНТУ, 2017. — С. 53–54. — (Економічні аспекти, пріоритети та інновації у виробництві харчових продуктів). |
Bibliographic description (International): | Rukshan L. V. (2017) Makaronnye izdeliia s ispolzovaniem muki iz zernobobovykh kultur [Pasta with use of the flour from leguminous cultures]. Abstracts of the Ⅳ International Scientific and Technical Conference "State and Prospects of Food Science and Industry" (Tern., 11-12 october 2017), pp. 53-54 [in Russian]. |
Część publikacji: | Тези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ Abstracts of the Ⅳ International Scientific and Technical Conference "State and Prospects of Food Science and Industry" |
Konferencja/wydarzenie: | Ⅳ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ |
Journal/kolekcja: | Тези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ |
Data wydania: | 11-paź-2017 |
Date of entry: | 28-paź-2017 |
Wydawca: | ТНТУ TNTU |
Place edycja: | Тернопіль Ternopil |
Zakresu czasowego: | 11-12 жовтня 2017 року 11-12 october 2017 |
UDC: | 657.6 |
Strony: | 2 |
Zakres stron: | 53-54 |
Główna strona: | 53 |
Strona końcowa: | 54 |
URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/22069 |
Właściciel praw autorskich: | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2017 |
Typ zawartości: | Conference Abstract |
Występuje w kolekcjach: | Ⅳ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2017) |
Pliki tej pozycji:
Plik | Opis | Wielkość | Format | |
---|---|---|---|---|
SPHNP_2017_Rukshan_L_V-Pasta_with_use_of_the_flour_53-54.pdf | 429,12 kB | Adobe PDF | Przeglądanie/Otwarcie | |
SPHNP_2017_Rukshan_L_V-Pasta_with_use_of_the_flour_53-54.djvu | 25,44 kB | DjVu | Przeglądanie/Otwarcie | |
SPHNP_2017_Rukshan_L_V-Pasta_with_use_of_the_flour_53-54__COVER.jpg | 184,84 kB | JPEG | Przeglądanie/Otwarcie |
Pozycje DSpace są chronione prawami autorskimi