Mesedez, erabili identifikatzaile hau item hau aipatzeko edo estekatzeko:
                
    http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/22069
 
| Titulua: | Макаронные изделия с использованием муки из зернобобовых культур | 
| Beste titulu batzuk: | Pasta with use of the flour from leguminous cultures | 
| Egilea: | Rukshan, L. V. Рукшан, Л. В. | 
| Affiliation: | Учреждение образования «Могилевский государственный университет продовольствия» | 
| Bibliographic description (Ukraine): | Рукшан Л. В. Макаронные изделия с использованием муки из зернобобовых культур / Л. В. Рукшан // Тези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 11-12 жовтня 2017 року. — Т. : ТНТУ, 2017. — С. 53–54. — (Економічні аспекти, пріоритети та інновації у виробництві харчових продуктів). | 
| Bibliographic description (International): | Rukshan L. V. (2017) Makaronnye izdeliia s ispolzovaniem muki iz zernobobovykh kultur [Pasta with use of the flour from leguminous cultures]. Abstracts of the Ⅳ International Scientific and Technical Conference "State and Prospects of Food Science and Industry" (Tern., 11-12 october 2017), pp. 53-54 [in Russian]. | 
| Is part of: | Тези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ Abstracts of the Ⅳ International Scientific and Technical Conference "State and Prospects of Food Science and Industry" | 
| Conference/Event: | Ⅳ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ | 
| Journal/Collection: | Тези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ | 
| Gordailuaren-data: | 11-Oct-2017 | 
| Date of entry: | 28-Oct-2017 | 
| Argitalpen: | ТНТУ TNTU | 
| Place of the edition/event: | Тернопіль Ternopil | 
| Temporal Coverage: | 11-12 жовтня 2017 року 11-12 october 2017 | 
| UDC: | 657.6 | 
| Number of pages: | 2 | 
| Page range: | 53-54 | 
| Start page: | 53 | 
| End page: | 54 | 
| URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/22069 | 
| Copyright owner: | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2017 | 
| Content type: | Conference Abstract | 
| Bildumetan azaltzen da: | Ⅳ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2017) | 
Item honetako fitxategiak:
| Fitxategia | Deskribapena | Tamaina | Formatua | |
|---|---|---|---|---|
| SPHNP_2017_Rukshan_L_V-Pasta_with_use_of_the_flour_53-54.pdf | 429,12 kB | Adobe PDF | Bistaratu/Ireki | |
| SPHNP_2017_Rukshan_L_V-Pasta_with_use_of_the_flour_53-54.djvu | 25,44 kB | DjVu | Bistaratu/Ireki | |
| SPHNP_2017_Rukshan_L_V-Pasta_with_use_of_the_flour_53-54__COVER.jpg | 184,84 kB | JPEG | Bistaratu/Ireki | 
DSpaceko itemak copyright bidez babestuta daude, eskubide guztiak gordeta, baldin eta kontrakoa adierazten ez bada.
