このアイテムの引用には次の識別子を使用してください:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/22069
完全メタデータレコード
| DCフィールド | 値 | 言語 |
|---|---|---|
| dc.contributor.author | Rukshan, L. V. | |
| dc.contributor.author | Рукшан, Л. В. | |
| dc.coverage.temporal | 11-12 жовтня 2017 року | |
| dc.coverage.temporal | 11-12 october 2017 | |
| dc.date.accessioned | 2017-10-28T10:21:28Z | - |
| dc.date.available | 2017-10-28T10:21:28Z | - |
| dc.date.created | 2017-10-11 | |
| dc.date.issued | 2017-10-11 | |
| dc.identifier.citation | Рукшан Л. В. Макаронные изделия с использованием муки из зернобобовых культур / Л. В. Рукшан // Тези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 11-12 жовтня 2017 року. — Т. : ТНТУ, 2017. — С. 53–54. — (Економічні аспекти, пріоритети та інновації у виробництві харчових продуктів). | |
| dc.identifier.uri | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/22069 | - |
| dc.format.extent | 53-54 | |
| dc.language.iso | ru | |
| dc.publisher | ТНТУ | |
| dc.publisher | TNTU | |
| dc.relation.ispartof | Тези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ | |
| dc.relation.ispartof | Abstracts of the Ⅳ International Scientific and Technical Conference "State and Prospects of Food Science and Industry" | |
| dc.title | Макаронные изделия с использованием муки из зернобобовых культур | |
| dc.title.alternative | Pasta with use of the flour from leguminous cultures | |
| dc.type | Conference Abstract | |
| dc.rights.holder | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2017 | |
| dc.coverage.placename | Тернопіль | |
| dc.coverage.placename | Ternopil | |
| dc.format.pages | 2 | |
| dc.subject.udc | 657.6 | |
| dc.identifier.citationen | Rukshan L. V. (2017) Makaronnye izdeliia s ispolzovaniem muki iz zernobobovykh kultur [Pasta with use of the flour from leguminous cultures]. Abstracts of the Ⅳ International Scientific and Technical Conference "State and Prospects of Food Science and Industry" (Tern., 11-12 october 2017), pp. 53-54 [in Russian]. | |
| dc.contributor.affiliation | Учреждение образования «Могилевский государственный университет продовольствия» | |
| dc.citation.journalTitle | Тези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ | |
| dc.citation.spage | 53 | |
| dc.citation.epage | 54 | |
| dc.citation.conference | Ⅳ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ | |
| 出現コレクション: | Ⅳ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2017) | |
このアイテムのファイル:
| ファイル | 記述 | サイズ | フォーマット | |
|---|---|---|---|---|
| SPHNP_2017_Rukshan_L_V-Pasta_with_use_of_the_flour_53-54.pdf | 429,12 kB | Adobe PDF | 見る/開く | |
| SPHNP_2017_Rukshan_L_V-Pasta_with_use_of_the_flour_53-54.djvu | 25,44 kB | DjVu | 見る/開く | |
| SPHNP_2017_Rukshan_L_V-Pasta_with_use_of_the_flour_53-54__COVER.jpg | 184,84 kB | JPEG | 見る/開く |
このリポジトリに保管されているアイテムはすべて著作権により保護されています。