Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/22069
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Rukshan, L. V. | |
dc.contributor.author | Рукшан, Л. В. | |
dc.coverage.temporal | 11-12 жовтня 2017 року | |
dc.coverage.temporal | 11-12 october 2017 | |
dc.date.accessioned | 2017-10-28T10:21:28Z | - |
dc.date.available | 2017-10-28T10:21:28Z | - |
dc.date.created | 2017-10-11 | |
dc.date.issued | 2017-10-11 | |
dc.identifier.citation | Рукшан Л. В. Макаронные изделия с использованием муки из зернобобовых культур / Л. В. Рукшан // Тези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 11-12 жовтня 2017 року. — Т. : ТНТУ, 2017. — С. 53–54. — (Економічні аспекти, пріоритети та інновації у виробництві харчових продуктів). | |
dc.identifier.uri | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/22069 | - |
dc.format.extent | 53-54 | |
dc.language.iso | ru | |
dc.publisher | ТНТУ | |
dc.publisher | TNTU | |
dc.relation.ispartof | Тези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ | |
dc.relation.ispartof | Abstracts of the Ⅳ International Scientific and Technical Conference "State and Prospects of Food Science and Industry" | |
dc.title | Макаронные изделия с использованием муки из зернобобовых культур | |
dc.title.alternative | Pasta with use of the flour from leguminous cultures | |
dc.type | Conference Abstract | |
dc.rights.holder | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2017 | |
dc.coverage.placename | Тернопіль | |
dc.coverage.placename | Ternopil | |
dc.format.pages | 2 | |
dc.subject.udc | 657.6 | |
dc.identifier.citationen | Rukshan L. V. (2017) Makaronnye izdeliia s ispolzovaniem muki iz zernobobovykh kultur [Pasta with use of the flour from leguminous cultures]. Abstracts of the Ⅳ International Scientific and Technical Conference "State and Prospects of Food Science and Industry" (Tern., 11-12 october 2017), pp. 53-54 [in Russian]. | |
dc.contributor.affiliation | Учреждение образования «Могилевский государственный университет продовольствия» | |
dc.citation.journalTitle | Тези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ | |
dc.citation.spage | 53 | |
dc.citation.epage | 54 | |
dc.citation.conference | Ⅳ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ | |
Розташовується у зібраннях: | Ⅳ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2017) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
SPHNP_2017_Rukshan_L_V-Pasta_with_use_of_the_flour_53-54.pdf | 429,12 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити | |
SPHNP_2017_Rukshan_L_V-Pasta_with_use_of_the_flour_53-54.djvu | 25,44 kB | DjVu | Переглянути/відкрити | |
SPHNP_2017_Rukshan_L_V-Pasta_with_use_of_the_flour_53-54__COVER.jpg | 184,84 kB | JPEG | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.