Utilizza questo identificativo per citare o creare un link a questo documento:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/22069
Titolo: | Макаронные изделия с использованием муки из зернобобовых культур |
Titoli alternativi: | Pasta with use of the flour from leguminous cultures |
Autori: | Rukshan, L. V. Рукшан, Л. В. |
Affiliation: | Учреждение образования «Могилевский государственный университет продовольствия» |
Bibliographic description (Ukraine): | Рукшан Л. В. Макаронные изделия с использованием муки из зернобобовых культур / Л. В. Рукшан // Тези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 11-12 жовтня 2017 року. — Т. : ТНТУ, 2017. — С. 53–54. — (Економічні аспекти, пріоритети та інновації у виробництві харчових продуктів). |
Bibliographic description (International): | Rukshan L. V. (2017) Makaronnye izdeliia s ispolzovaniem muki iz zernobobovykh kultur [Pasta with use of the flour from leguminous cultures]. Abstracts of the Ⅳ International Scientific and Technical Conference "State and Prospects of Food Science and Industry" (Tern., 11-12 october 2017), pp. 53-54 [in Russian]. |
Is part of: | Тези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ Abstracts of the Ⅳ International Scientific and Technical Conference "State and Prospects of Food Science and Industry" |
Conference/Event: | Ⅳ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ |
Journal/Collection: | Тези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ |
Data: | 11-ott-2017 |
Date of entry: | 28-ott-2017 |
Editore: | ТНТУ TNTU |
Place of the edition/event: | Тернопіль Ternopil |
Temporal Coverage: | 11-12 жовтня 2017 року 11-12 october 2017 |
UDC: | 657.6 |
Number of pages: | 2 |
Page range: | 53-54 |
Start page: | 53 |
End page: | 54 |
URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/22069 |
Copyright owner: | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2017 |
Content type: | Conference Abstract |
È visualizzato nelle collezioni: | Ⅳ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2017) |
File in questo documento:
File | Descrizione | Dimensioni | Formato | |
---|---|---|---|---|
SPHNP_2017_Rukshan_L_V-Pasta_with_use_of_the_flour_53-54.pdf | 429,12 kB | Adobe PDF | Visualizza/apri | |
SPHNP_2017_Rukshan_L_V-Pasta_with_use_of_the_flour_53-54.djvu | 25,44 kB | DjVu | Visualizza/apri | |
SPHNP_2017_Rukshan_L_V-Pasta_with_use_of_the_flour_53-54__COVER.jpg | 184,84 kB | JPEG | Visualizza/apri |
Tutti i documenti archiviati in DSpace sono protetti da copyright. Tutti i diritti riservati.