กรุณาใช้ตัวระบุนี้เพื่ออ้างอิงหรือเชื่อมต่อรายการนี้:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/22055
| ชื่อเรื่อง: | Кількісне визначення саліцилової кислоти у пиві |
| ชื่อเรื่องอื่นๆ: | Quantitative determination of salicylic acid in beer |
| ผู้แต่ง: | Воробець, Марія Кобаса, Ігор Третяк, Дмитро Vorobets, Mariya Kobasa, Igor Tretiak, Dmytro |
| Affiliation: | Чернівецький національний університет імені Юрія Федьковича, Україна |
| Bibliographic description (Ukraine): | Воробець М. Кількісне визначення саліцилової кислоти у пиві / Марія Воробець, Ігор Кобаса, Дмитро Третяк // Тези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 11-12 жовтня 2017 року. — Т. : ТНТУ, 2017. — С. 32. — (Безпека і експертиза харчових продуктів). |
| Bibliographic description (International): | Vorobets M., Kobasa I., Tretiak D. (2017) Kilkisne vyznachennia salitsylovoi kysloty u pyvi [Quantitative determination of salicylic acid in beer]. Abstracts of the Ⅳ International Scientific and Technical Conference "State and Prospects of Food Science and Industry" (Tern., 11-12 october 2017), pp. 32 [in Ukrainian]. |
| Is part of: | Тези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ Abstracts of the Ⅳ International Scientific and Technical Conference "State and Prospects of Food Science and Industry" |
| Conference/Event: | Ⅳ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ |
| Journal/Collection: | Тези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ |
| วันที่เผยแพร่: | 11-ตุล-2017 |
| Date of entry: | 28-ตุล-2017 |
| สำนักพิมพ์: | ТНТУ TNTU |
| Place of the edition/event: | Тернопіль Ternopil |
| Temporal Coverage: | 11-12 жовтня 2017 року 11-12 october 2017 |
| UDC: | 543.68 663.46 |
| Number of pages: | 1 |
| Page range: | 32 |
| Start page: | 32 |
| End page: | 32 |
| URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/22055 |
| Copyright owner: | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2017 |
| Content type: | Conference Abstract |
| ปรากฏในกลุ่มข้อมูล: | Ⅳ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2017) |
แฟ้มในรายการข้อมูลนี้:
| แฟ้ม | รายละเอียด | ขนาด | รูปแบบ | |
|---|---|---|---|---|
| SPHNP_2017_Vorobets_M-Quantitative_determination_32.pdf | 279,39 kB | Adobe PDF | ดู/เปิด | |
| SPHNP_2017_Vorobets_M-Quantitative_determination_32.djvu | 17,95 kB | DjVu | ดู/เปิด | |
| SPHNP_2017_Vorobets_M-Quantitative_determination_32__COVER.jpg | 198,52 kB | JPEG | ดู/เปิด |
รายการทั้งหมดในระบบคิดีได้รับการคุ้มครองลิขสิทธิ์ มีการสงวนสิทธิ์เว้นแต่ที่ระบุไว้เป็นอื่น