Palun kasuta seda identifikaatorit viitamiseks ja linkimiseks: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/22055

ชื่อเรื่อง: Кількісне визначення саліцилової кислоти у пиві
ชื่อเรื่องอื่นๆ: Quantitative determination of salicylic acid in beer
ผู้แต่ง: Воробець, Марія
Кобаса, Ігор
Третяк, Дмитро
Vorobets, Mariya
Kobasa, Igor
Tretiak, Dmytro
Affiliation: Чернівецький національний університет імені Юрія Федьковича, Україна
Bibliographic description (Ukraine): Воробець М. Кількісне визначення саліцилової кислоти у пиві / Марія Воробець, Ігор Кобаса, Дмитро Третяк // Тези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 11-12 жовтня 2017 року. — Т. : ТНТУ, 2017. — С. 32. — (Безпека і експертиза харчових продуктів).
Bibliographic description (International): Vorobets M., Kobasa I., Tretiak D. (2017) Kilkisne vyznachennia salitsylovoi kysloty u pyvi [Quantitative determination of salicylic acid in beer]. Abstracts of the Ⅳ International Scientific and Technical Conference "State and Prospects of Food Science and Industry" (Tern., 11-12 october 2017), pp. 32 [in Ukrainian].
Is part of: Тези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Abstracts of the Ⅳ International Scientific and Technical Conference "State and Prospects of Food Science and Industry"
Conference/Event: Ⅳ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Journal/Collection: Тези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
วันที่เผยแพร่: 11-ตุล-2017
Date of entry: 28-ตุล-2017
สำนักพิมพ์: ТНТУ
TNTU
Place of the edition/event: Тернопіль
Ternopil
Temporal Coverage: 11-12 жовтня 2017 року
11-12 october 2017
UDC: 543.68
663.46
Number of pages: 1
Page range: 32
Start page: 32
End page: 32
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/22055
Copyright owner: © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2017
Content type: Conference Abstract
ปรากฏในกลุ่มข้อมูล:Ⅳ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2017)

แฟ้มในรายการข้อมูลนี้:
แฟ้ม รายละเอียด ขนาดรูปแบบ 
SPHNP_2017_Vorobets_M-Quantitative_determination_32.pdf279,39 kBAdobe PDFดู/เปิด
SPHNP_2017_Vorobets_M-Quantitative_determination_32.djvu17,95 kBDjVuVaata/Ava
SPHNP_2017_Vorobets_M-Quantitative_determination_32__COVER.jpg198,52 kBJPEGVaata/Ava


Kõik teosed on Dspaces autoriõiguste kaitse all.