Veuillez utiliser cette adresse pour citer ce document : http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/22055

Titel: Кількісне визначення саліцилової кислоти у пиві
Sonstige Titel: Quantitative determination of salicylic acid in beer
Autor(en): Воробець, Марія
Кобаса, Ігор
Третяк, Дмитро
Vorobets, Mariya
Kobasa, Igor
Tretiak, Dmytro
Affiliation: Чернівецький національний університет імені Юрія Федьковича, Україна
Bibliographic description (Ukraine): Воробець М. Кількісне визначення саліцилової кислоти у пиві / Марія Воробець, Ігор Кобаса, Дмитро Третяк // Тези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 11-12 жовтня 2017 року. — Т. : ТНТУ, 2017. — С. 32. — (Безпека і експертиза харчових продуктів).
Bibliographic description (International): Vorobets M., Kobasa I., Tretiak D. (2017) Kilkisne vyznachennia salitsylovoi kysloty u pyvi [Quantitative determination of salicylic acid in beer]. Abstracts of the Ⅳ International Scientific and Technical Conference "State and Prospects of Food Science and Industry" (Tern., 11-12 october 2017), pp. 32 [in Ukrainian].
Is part of: Тези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Abstracts of the Ⅳ International Scientific and Technical Conference "State and Prospects of Food Science and Industry"
Conference/Event: Ⅳ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Journal/Collection: Тези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Erscheinungsdatum: 11-Okt-2017
Date of entry: 28-Okt-2017
Herausgeber: ТНТУ
TNTU
Place of the edition/event: Тернопіль
Ternopil
Temporal Coverage: 11-12 жовтня 2017 року
11-12 october 2017
UDC: 543.68
663.46
Number of pages: 1
Page range: 32
Start page: 32
End page: 32
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/22055
Copyright owner: © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2017
Content type: Conference Abstract
Enthalten in den Sammlungen:Ⅳ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2017)



Alle Ressourcen in diesem Repository sind urheberrechtlich geschützt, soweit nicht anderweitig angezeigt.