Link lub cytat. http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/22055

Pełny rekord metadanych
Pole DCWartośćJęzyk
dc.contributor.authorВоробець, Марія
dc.contributor.authorКобаса, Ігор
dc.contributor.authorТретяк, Дмитро
dc.contributor.authorVorobets, Mariya
dc.contributor.authorKobasa, Igor
dc.contributor.authorTretiak, Dmytro
dc.coverage.temporal11-12 жовтня 2017 року
dc.coverage.temporal11-12 october 2017
dc.date.accessioned2017-10-28T10:21:24Z-
dc.date.available2017-10-28T10:21:24Z-
dc.date.created2017-10-11
dc.date.issued2017-10-11
dc.identifier.citationВоробець М. Кількісне визначення саліцилової кислоти у пиві / Марія Воробець, Ігор Кобаса, Дмитро Третяк // Тези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 11-12 жовтня 2017 року. — Т. : ТНТУ, 2017. — С. 32. — (Безпека і експертиза харчових продуктів).
dc.identifier.urihttp://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/22055-
dc.format.extent32
dc.language.isouk
dc.publisherТНТУ
dc.publisherTNTU
dc.relation.ispartofТези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
dc.relation.ispartofAbstracts of the Ⅳ International Scientific and Technical Conference "State and Prospects of Food Science and Industry"
dc.titleКількісне визначення саліцилової кислоти у пиві
dc.title.alternativeQuantitative determination of salicylic acid in beer
dc.typeConference Abstract
dc.rights.holder© Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2017
dc.coverage.placenameТернопіль
dc.coverage.placenameTernopil
dc.format.pages1
dc.subject.udc543.68
dc.subject.udc663.46
dc.identifier.citationenVorobets M., Kobasa I., Tretiak D. (2017) Kilkisne vyznachennia salitsylovoi kysloty u pyvi [Quantitative determination of salicylic acid in beer]. Abstracts of the Ⅳ International Scientific and Technical Conference "State and Prospects of Food Science and Industry" (Tern., 11-12 october 2017), pp. 32 [in Ukrainian].
dc.contributor.affiliationЧернівецький національний університет імені Юрія Федьковича, Україна
dc.citation.journalTitleТези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
dc.citation.spage32
dc.citation.epage32
dc.citation.conferenceⅣ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Występuje w kolekcjach:Ⅳ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2017)



Pozycje DSpace są chronione prawami autorskimi