Ezzel az azonosítóval hivatkozhat erre a dokumentumra forrásmegjelölésben vagy hiperhivatkozás esetén: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/21665

Tytuł: Нова сушарка для овочів продуктивністю 10 кг по готовому продукту за годину
Inne tytuły: New dryer for vegetables output of 10 kg in the finished product per hour
Authors: Ващенко, Ю.
Vashchenko, Y.
Affiliation: Національний університет харчових технологій
National University of Food Technologies
Bibliographic description (Ukraine): Ващенко Ю. Нова сушарка для овочів продуктивністю 10 кг по готовому продукту за годину / Ващенко Ю. // Збірник тез Ⅹ Всеукраїнської студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“, 25-26 квітня 2017 року. — Т. : ТНТУ, 2017. — Том 1. — С. 6. — (Секція: Обладнання харчових виробництв).
Bibliographic description (International): Vashchenko Y. (2017) Nova susharka dlia ovochiv produktyvnistiu 10 kh po hotovomu produktu za hodynu [New dryer for vegetables output of 10 kg in the finished product per hour]. Abstracts Ⅹ Ukrainian student scientific-technical conference "Natural and Human Sciences. Current Issues" (Tern., 25-26 April 2017), vol. 1, pp. 6 [in Ukrainian].
Część publikacji: Збірник тез Ⅹ Всеукраїнської студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“
Abstracts Ⅹ Ukrainian student scientific-technical conference "Natural and Human Sciences. Current Issues"
Konferencja/wydarzenie: Ⅹ Всеукраїнська студентська науково-технічна конференція „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“
Journal/kolekcja: Збірник тез Ⅹ Всеукраїнської студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“
Tom: 1
Data wydania: 25-kwi-2017
Date of entry: 26-lip-2017
Wydawca: ТНТУ
TNTU
Place edycja: Тернопіль
Ternopil
Zakresu czasowego: 25-26 квітня 2017 року
25-26 April 2017
UDC: 664.8.047
Słowa kluczowe: сушіння
напівфабрикати
drying
semi-finished products
Strony: 1
Zakres stron: 6
Główna strona: 6
Strona końcowa: 6
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/21665
Właściciel praw autorskich: © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2017
Wykaz piśmiennictwa: 1. Бочаров, В.А. Совершенствование элементов технологии сушки овощей. Автореф. дис. … канд. биол. наук. – Мичуринск: Нижегор. гос. с.-х. акад., 2010. –27 с.
2. Семенов, Г.В. Сушка сырья: мясо, рыба, овощи, фрукты, молоко / Г.В. Семенов, Г.И. Касьянов. – Ростов н/Д: Изд. Центр МарТ, 2002. – 112 с.
3. Франко, Е.П. Особенности процесса сушки плодов и овощей / Е.П. Франко, Г.И. Касьянов // В мире научных открытий. – 2010. – № 4.– С. 176–177.
References: 1. Bocharov, V.A. Sovershenstvovanie elementov tekhnolohii sushki ovoshchei. Avtoref. dis. … kand. biol. nauk, Michurinsk: Nizhehor. hos. s.-kh. akad., 2010. –27 p.
2. Semenov, H.V. Sushka syria: miaso, ryba, ovoshchi, frukty, moloko, H.V. Semenov, H.I. Kasianov, Rostov n/D: Izd. Tsentr MarT, 2002, 112 p.
3. Franko, E.P. Osobennosti protsessa sushki plodov i ovoshchei, E.P. Franko, H.I. Kasianov, V mire nauchnykh otkrytii, 2010, No 4, P. 176–177.
Typ zawartości: Article
Występuje w kolekcjach:Ⅹ Всеукраїнська студентська науково-технічна конференція „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“ (2017)



Pozycje DSpace są chronione prawami autorskimi