Ezzel az azonosítóval hivatkozhat erre a dokumentumra forrásmegjelölésben vagy hiperhivatkozás esetén:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/21665
Tytuł: | Нова сушарка для овочів продуктивністю 10 кг по готовому продукту за годину |
Inne tytuły: | New dryer for vegetables output of 10 kg in the finished product per hour |
Authors: | Ващенко, Ю. Vashchenko, Y. |
Affiliation: | Національний університет харчових технологій National University of Food Technologies |
Bibliographic description (Ukraine): | Ващенко Ю. Нова сушарка для овочів продуктивністю 10 кг по готовому продукту за годину / Ващенко Ю. // Збірник тез Ⅹ Всеукраїнської студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“, 25-26 квітня 2017 року. — Т. : ТНТУ, 2017. — Том 1. — С. 6. — (Секція: Обладнання харчових виробництв). |
Bibliographic description (International): | Vashchenko Y. (2017) Nova susharka dlia ovochiv produktyvnistiu 10 kh po hotovomu produktu za hodynu [New dryer for vegetables output of 10 kg in the finished product per hour]. Abstracts Ⅹ Ukrainian student scientific-technical conference "Natural and Human Sciences. Current Issues" (Tern., 25-26 April 2017), vol. 1, pp. 6 [in Ukrainian]. |
Część publikacji: | Збірник тез Ⅹ Всеукраїнської студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“ Abstracts Ⅹ Ukrainian student scientific-technical conference "Natural and Human Sciences. Current Issues" |
Konferencja/wydarzenie: | Ⅹ Всеукраїнська студентська науково-технічна конференція „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“ |
Journal/kolekcja: | Збірник тез Ⅹ Всеукраїнської студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“ |
Tom: | 1 |
Data wydania: | 25-kwi-2017 |
Date of entry: | 26-lip-2017 |
Wydawca: | ТНТУ TNTU |
Place edycja: | Тернопіль Ternopil |
Zakresu czasowego: | 25-26 квітня 2017 року 25-26 April 2017 |
UDC: | 664.8.047 |
Słowa kluczowe: | сушіння напівфабрикати drying semi-finished products |
Strony: | 1 |
Zakres stron: | 6 |
Główna strona: | 6 |
Strona końcowa: | 6 |
URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/21665 |
Właściciel praw autorskich: | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2017 |
Wykaz piśmiennictwa: | 1. Бочаров, В.А. Совершенствование элементов технологии сушки овощей. Автореф. дис. … канд. биол. наук. – Мичуринск: Нижегор. гос. с.-х. акад., 2010. –27 с. 2. Семенов, Г.В. Сушка сырья: мясо, рыба, овощи, фрукты, молоко / Г.В. Семенов, Г.И. Касьянов. – Ростов н/Д: Изд. Центр МарТ, 2002. – 112 с. 3. Франко, Е.П. Особенности процесса сушки плодов и овощей / Е.П. Франко, Г.И. Касьянов // В мире научных открытий. – 2010. – № 4.– С. 176–177. |
References: | 1. Bocharov, V.A. Sovershenstvovanie elementov tekhnolohii sushki ovoshchei. Avtoref. dis. … kand. biol. nauk, Michurinsk: Nizhehor. hos. s.-kh. akad., 2010. –27 p. 2. Semenov, H.V. Sushka syria: miaso, ryba, ovoshchi, frukty, moloko, H.V. Semenov, H.I. Kasianov, Rostov n/D: Izd. Tsentr MarT, 2002, 112 p. 3. Franko, E.P. Osobennosti protsessa sushki plodov i ovoshchei, E.P. Franko, H.I. Kasianov, V mire nauchnykh otkrytii, 2010, No 4, P. 176–177. |
Typ zawartości: | Article |
Występuje w kolekcjach: | Ⅹ Всеукраїнська студентська науково-технічна конференція „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“ (2017) |
Pliki tej pozycji:
Plik | Opis | Wielkość | Format | |
---|---|---|---|---|
X_VSNTK_2017v1_Vashchenko_Y-New_dryer_for_vegetables_output_6.pdf | 476,78 kB | Adobe PDF | Przeglądanie/Otwarcie | |
X_VSNTK_2017v1_Vashchenko_Y-New_dryer_for_vegetables_output_6.djvu | 22,64 kB | DjVu | Przeglądanie/Otwarcie | |
X_VSNTK_2017v1_Vashchenko_Y-New_dryer_for_vegetables_output_6__COVER.jpg | 162,54 kB | JPEG | Przeglądanie/Otwarcie |
Pozycje DSpace są chronione prawami autorskimi