Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/21665

Назва: Нова сушарка для овочів продуктивністю 10 кг по готовому продукту за годину
Інші назви: New dryer for vegetables output of 10 kg in the finished product per hour
Автори: Ващенко, Ю.
Vashchenko, Y.
Приналежність: Національний університет харчових технологій
National University of Food Technologies
Бібліографічний опис: Ващенко Ю. Нова сушарка для овочів продуктивністю 10 кг по готовому продукту за годину / Ващенко Ю. // Збірник тез Ⅹ Всеукраїнської студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“, 25-26 квітня 2017 року. — Т. : ТНТУ, 2017. — Том 1. — С. 6. — (Секція: Обладнання харчових виробництв).
Bibliographic description: Vashchenko Y. (2017) Nova susharka dlia ovochiv produktyvnistiu 10 kh po hotovomu produktu za hodynu [New dryer for vegetables output of 10 kg in the finished product per hour]. Abstracts Ⅹ Ukrainian student scientific-technical conference "Natural and Human Sciences. Current Issues" (Tern., 25-26 April 2017), vol. 1, pp. 6 [in Ukrainian].
Є частиною видання: Збірник тез Ⅹ Всеукраїнської студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“
Abstracts Ⅹ Ukrainian student scientific-technical conference "Natural and Human Sciences. Current Issues"
Конференція/захід: Ⅹ Всеукраїнська студентська науково-технічна конференція „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“
Журнал/збірник: Збірник тез Ⅹ Всеукраїнської студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“
Том: 1
Дата публікації: 25-кві-2017
Дата внесення: 26-лип-2017
Видавництво: ТНТУ
TNTU
Місце видання, проведення: Тернопіль
Ternopil
Часове охоплення: 25-26 квітня 2017 року
25-26 April 2017
УДК: 664.8.047
Теми: сушіння
напівфабрикати
drying
semi-finished products
Кількість сторінок: 1
Діапазон сторінок: 6
Початкова сторінка: 6
Кінцева сторінка: 6
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/21665
Власник авторського права: © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2017
Перелік літератури: 1. Бочаров, В.А. Совершенствование элементов технологии сушки овощей. Автореф. дис. … канд. биол. наук. – Мичуринск: Нижегор. гос. с.-х. акад., 2010. –27 с.
2. Семенов, Г.В. Сушка сырья: мясо, рыба, овощи, фрукты, молоко / Г.В. Семенов, Г.И. Касьянов. – Ростов н/Д: Изд. Центр МарТ, 2002. – 112 с.
3. Франко, Е.П. Особенности процесса сушки плодов и овощей / Е.П. Франко, Г.И. Касьянов // В мире научных открытий. – 2010. – № 4.– С. 176–177.
References: 1. Bocharov, V.A. Sovershenstvovanie elementov tekhnolohii sushki ovoshchei. Avtoref. dis. … kand. biol. nauk, Michurinsk: Nizhehor. hos. s.-kh. akad., 2010. –27 p.
2. Semenov, H.V. Sushka syria: miaso, ryba, ovoshchi, frukty, moloko, H.V. Semenov, H.I. Kasianov, Rostov n/D: Izd. Tsentr MarT, 2002, 112 p.
3. Franko, E.P. Osobennosti protsessa sushki plodov i ovoshchei, E.P. Franko, H.I. Kasianov, V mire nauchnykh otkrytii, 2010, No 4, P. 176–177.
Тип вмісту: Article
Розташовується у зібраннях:Ⅹ Всеукраїнська студентська науково-технічна конференція „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“ (2017)



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.