Ezzel az azonosítóval hivatkozhat erre a dokumentumra forrásmegjelölésben vagy hiperhivatkozás esetén: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/21665

Összes dokumentumadat
DC mezőÉrtékNyelv
dc.contributor.authorВащенко, Ю.
dc.contributor.authorVashchenko, Y.
dc.coverage.temporal25-26 квітня 2017 року
dc.coverage.temporal25-26 April 2017
dc.date.accessioned2017-07-26T17:26:56Z-
dc.date.available2017-07-26T17:26:56Z-
dc.date.created2017-04-25
dc.date.issued2017-04-25
dc.identifier.citationВащенко Ю. Нова сушарка для овочів продуктивністю 10 кг по готовому продукту за годину / Ващенко Ю. // Збірник тез Ⅹ Всеукраїнської студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“, 25-26 квітня 2017 року. — Т. : ТНТУ, 2017. — Том 1. — С. 6. — (Секція: Обладнання харчових виробництв).
dc.identifier.urihttp://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/21665-
dc.format.extent6
dc.language.isouk
dc.publisherТНТУ
dc.publisherTNTU
dc.relation.ispartofЗбірник тез Ⅹ Всеукраїнської студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“
dc.relation.ispartofAbstracts Ⅹ Ukrainian student scientific-technical conference "Natural and Human Sciences. Current Issues"
dc.subjectсушіння
dc.subjectнапівфабрикати
dc.subjectdrying
dc.subjectsemi-finished products
dc.titleНова сушарка для овочів продуктивністю 10 кг по готовому продукту за годину
dc.title.alternativeNew dryer for vegetables output of 10 kg in the finished product per hour
dc.typeArticle
dc.rights.holder© Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2017
dc.coverage.placenameТернопіль
dc.coverage.placenameTernopil
dc.format.pages1
dc.subject.udc664.8.047
dc.relation.references1. Бочаров, В.А. Совершенствование элементов технологии сушки овощей. Автореф. дис. … канд. биол. наук. – Мичуринск: Нижегор. гос. с.-х. акад., 2010. –27 с.
dc.relation.references2. Семенов, Г.В. Сушка сырья: мясо, рыба, овощи, фрукты, молоко / Г.В. Семенов, Г.И. Касьянов. – Ростов н/Д: Изд. Центр МарТ, 2002. – 112 с.
dc.relation.references3. Франко, Е.П. Особенности процесса сушки плодов и овощей / Е.П. Франко, Г.И. Касьянов // В мире научных открытий. – 2010. – № 4.– С. 176–177.
dc.relation.referencesen1. Bocharov, V.A. Sovershenstvovanie elementov tekhnolohii sushki ovoshchei. Avtoref. dis. … kand. biol. nauk, Michurinsk: Nizhehor. hos. s.-kh. akad., 2010. –27 p.
dc.relation.referencesen2. Semenov, H.V. Sushka syria: miaso, ryba, ovoshchi, frukty, moloko, H.V. Semenov, H.I. Kasianov, Rostov n/D: Izd. Tsentr MarT, 2002, 112 p.
dc.relation.referencesen3. Franko, E.P. Osobennosti protsessa sushki plodov i ovoshchei, E.P. Franko, H.I. Kasianov, V mire nauchnykh otkrytii, 2010, No 4, P. 176–177.
dc.identifier.citationenVashchenko Y. (2017) Nova susharka dlia ovochiv produktyvnistiu 10 kh po hotovomu produktu za hodynu [New dryer for vegetables output of 10 kg in the finished product per hour]. Abstracts Ⅹ Ukrainian student scientific-technical conference "Natural and Human Sciences. Current Issues" (Tern., 25-26 April 2017), vol. 1, pp. 6 [in Ukrainian].
dc.contributor.affiliationНаціональний університет харчових технологій
dc.contributor.affiliationNational University of Food Technologies
dc.citation.journalTitleЗбірник тез Ⅹ Всеукраїнської студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“
dc.citation.volume1
dc.citation.spage6
dc.citation.epage6
dc.citation.conferenceⅩ Всеукраїнська студентська науково-технічна конференція „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“
Ebben a gyűjteményben:Ⅹ Всеукраїнська студентська науково-технічна конференція „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“ (2017)



Minden dokumentum, ami a DSpace rendszerben szerepel, szerzői jogokkal védett. Minden jog fenntartva!