Link lub cytat. http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/21634

Tytuł: Модернізація апарату гідро ферментативної обробки зернового замісу
Inne tytuły: Modernization of hydro apparatus enzymatic treatment of cereal batch
Authors: Федічкін, М.
Fedichkin, M.
Akcesoria: Національний університет харчових технологій
National University of Food Technologies
Cytat: Федічкін М. Модернізація апарату гідро ферментативної обробки зернового замісу / Федічкін М. // Збірник тез Ⅹ Всеукраїнської студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“, 25-26 квітня 2017 року. — Т. : ТНТУ, 2017. — Том 1. — С. 26. — (Секція: Обладнання харчових виробництв).
Bibliographic description: Fedichkin M. (2017) Modernizatsiia aparatu hidro fermentatyvnoi obrobky zernovoho zamisu [Modernization of hydro apparatus enzymatic treatment of cereal batch]. Abstracts Ⅹ Ukrainian student scientific-technical conference "Natural and Human Sciences. Current Issues" (Tern., 25-26 April 2017), vol. 1, pp. 26 [in Ukrainian].
Część publikacji: Збірник тез Ⅹ Всеукраїнської студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“
Abstracts Ⅹ Ukrainian student scientific-technical conference "Natural and Human Sciences. Current Issues"
Konferencja/wydarzenie: Ⅹ Всеукраїнська студентська науково-технічна конференція „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“
Journal/kolekcja: Збірник тез Ⅹ Всеукраїнської студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“
Tom: 1
Data wydania: 25-kwi-2017
Date of entry: 26-lip-2017
Wydawca: ТНТУ
TNTU
Place edycja: Тернопіль
Ternopil
Zakresu czasowego: 25-26 квітня 2017 року
25-26 April 2017
UDC: 663.531
Słowa kluczowe: зерновий заміс
оцукрення
grain mixture
saccharification
Strony: 1
Zakres stron: 26
Główna strona: 26
Strona końcowa: 26
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/21634
Właściciel praw autorskich: © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2017
Wykaz piśmiennictwa: 1. Энергосбережение при производстве этанола / Л.М. Левашова [и др.] // Известия вузов. Пищевая технология. 2011. №1. С. 68-71.
2. Ballegooijen W.G.E., Loon A.M., Zanden A.J.J. Modelling diffusion-limited drying behaviour in a batch fluidized bed dryer // Drying Technology. 1997. V. 15, №3-4. P. 837-855.
3. Боярчук Я. А. Інноваційна технологія виробництва спирту з крохмалевмісної сировини: дис. канд. техн. наук : 05.18.05 / Боярчук Ярослав Андрійович – Київ, 2016. – 202 с.
References: 1. Enerhosberezhenie pri proizvodstve etanola, L.M. Levashova [and other], Izvestiia vuzov. Pishchevaia tekhnolohiia. 2011. No 1. P. 68-71.
2. Ballegooijen W.G.E., Loon A.M., Zanden A.J.J. Modelling diffusion-limited drying behaviour in a batch fluidized bed dryer, Drying Technology. 1997. V. 15, No 3-4. P. 837-855.
3. Boiarchuk Ya. A. Innovatsiina tekhnolohiia vyrobnytstva spyrtu z krokhmalevmisnoi syrovyny: dys. kand. tekhn. nauk : 05.18.05, Boiarchuk Yaroslav Andriiovych – Kyiv, 2016, 202 p.
Typ zawartości: Article
Występuje w kolekcjach:Ⅹ Всеукраїнська студентська науково-технічна конференція „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“ (2017)



Pozycje DSpace są chronione prawami autorskimi