Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/21634
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Федічкін, М. | |
dc.contributor.author | Fedichkin, M. | |
dc.coverage.temporal | 25-26 квітня 2017 року | |
dc.coverage.temporal | 25-26 April 2017 | |
dc.date.accessioned | 2017-07-26T17:26:35Z | - |
dc.date.available | 2017-07-26T17:26:35Z | - |
dc.date.created | 2017-04-25 | |
dc.date.issued | 2017-04-25 | |
dc.identifier.citation | Федічкін М. Модернізація апарату гідро ферментативної обробки зернового замісу / Федічкін М. // Збірник тез Ⅹ Всеукраїнської студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“, 25-26 квітня 2017 року. — Т. : ТНТУ, 2017. — Том 1. — С. 26. — (Секція: Обладнання харчових виробництв). | |
dc.identifier.uri | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/21634 | - |
dc.format.extent | 26 | |
dc.language.iso | uk | |
dc.publisher | ТНТУ | |
dc.publisher | TNTU | |
dc.relation.ispartof | Збірник тез Ⅹ Всеукраїнської студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“ | |
dc.relation.ispartof | Abstracts Ⅹ Ukrainian student scientific-technical conference "Natural and Human Sciences. Current Issues" | |
dc.subject | зерновий заміс | |
dc.subject | оцукрення | |
dc.subject | grain mixture | |
dc.subject | saccharification | |
dc.title | Модернізація апарату гідро ферментативної обробки зернового замісу | |
dc.title.alternative | Modernization of hydro apparatus enzymatic treatment of cereal batch | |
dc.type | Article | |
dc.rights.holder | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2017 | |
dc.coverage.placename | Тернопіль | |
dc.coverage.placename | Ternopil | |
dc.format.pages | 1 | |
dc.subject.udc | 663.531 | |
dc.relation.references | 1. Энергосбережение при производстве этанола / Л.М. Левашова [и др.] // Известия вузов. Пищевая технология. 2011. №1. С. 68-71. | |
dc.relation.references | 2. Ballegooijen W.G.E., Loon A.M., Zanden A.J.J. Modelling diffusion-limited drying behaviour in a batch fluidized bed dryer // Drying Technology. 1997. V. 15, №3-4. P. 837-855. | |
dc.relation.references | 3. Боярчук Я. А. Інноваційна технологія виробництва спирту з крохмалевмісної сировини: дис. канд. техн. наук : 05.18.05 / Боярчук Ярослав Андрійович – Київ, 2016. – 202 с. | |
dc.relation.referencesen | 1. Enerhosberezhenie pri proizvodstve etanola, L.M. Levashova [and other], Izvestiia vuzov. Pishchevaia tekhnolohiia. 2011. No 1. P. 68-71. | |
dc.relation.referencesen | 2. Ballegooijen W.G.E., Loon A.M., Zanden A.J.J. Modelling diffusion-limited drying behaviour in a batch fluidized bed dryer, Drying Technology. 1997. V. 15, No 3-4. P. 837-855. | |
dc.relation.referencesen | 3. Boiarchuk Ya. A. Innovatsiina tekhnolohiia vyrobnytstva spyrtu z krokhmalevmisnoi syrovyny: dys. kand. tekhn. nauk : 05.18.05, Boiarchuk Yaroslav Andriiovych – Kyiv, 2016, 202 p. | |
dc.identifier.citationen | Fedichkin M. (2017) Modernizatsiia aparatu hidro fermentatyvnoi obrobky zernovoho zamisu [Modernization of hydro apparatus enzymatic treatment of cereal batch]. Abstracts Ⅹ Ukrainian student scientific-technical conference "Natural and Human Sciences. Current Issues" (Tern., 25-26 April 2017), vol. 1, pp. 26 [in Ukrainian]. | |
dc.contributor.affiliation | Національний університет харчових технологій | |
dc.contributor.affiliation | National University of Food Technologies | |
dc.citation.journalTitle | Збірник тез Ⅹ Всеукраїнської студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“ | |
dc.citation.volume | 1 | |
dc.citation.spage | 26 | |
dc.citation.epage | 26 | |
dc.citation.conference | Ⅹ Всеукраїнська студентська науково-технічна конференція „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“ | |
Розташовується у зібраннях: | Ⅹ Всеукраїнська студентська науково-технічна конференція „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“ (2017) |
Файли цього матеріалу:
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.