Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/21634

Назва: Модернізація апарату гідро ферментативної обробки зернового замісу
Інші назви: Modernization of hydro apparatus enzymatic treatment of cereal batch
Автори: Федічкін, М.
Fedichkin, M.
Приналежність: Національний університет харчових технологій
National University of Food Technologies
Бібліографічний опис: Федічкін М. Модернізація апарату гідро ферментативної обробки зернового замісу / Федічкін М. // Збірник тез Ⅹ Всеукраїнської студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“, 25-26 квітня 2017 року. — Т. : ТНТУ, 2017. — Том 1. — С. 26. — (Секція: Обладнання харчових виробництв).
Bibliographic description: Fedichkin M. (2017) Modernizatsiia aparatu hidro fermentatyvnoi obrobky zernovoho zamisu [Modernization of hydro apparatus enzymatic treatment of cereal batch]. Abstracts Ⅹ Ukrainian student scientific-technical conference "Natural and Human Sciences. Current Issues" (Tern., 25-26 April 2017), vol. 1, pp. 26 [in Ukrainian].
Є частиною видання: Збірник тез Ⅹ Всеукраїнської студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“
Abstracts Ⅹ Ukrainian student scientific-technical conference "Natural and Human Sciences. Current Issues"
Конференція/захід: Ⅹ Всеукраїнська студентська науково-технічна конференція „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“
Журнал/збірник: Збірник тез Ⅹ Всеукраїнської студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“
Том: 1
Дата публікації: 25-кві-2017
Дата внесення: 26-лип-2017
Видавництво: ТНТУ
TNTU
Місце видання, проведення: Тернопіль
Ternopil
Часове охоплення: 25-26 квітня 2017 року
25-26 April 2017
УДК: 663.531
Теми: зерновий заміс
оцукрення
grain mixture
saccharification
Кількість сторінок: 1
Діапазон сторінок: 26
Початкова сторінка: 26
Кінцева сторінка: 26
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/21634
Власник авторського права: © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2017
Перелік літератури: 1. Энергосбережение при производстве этанола / Л.М. Левашова [и др.] // Известия вузов. Пищевая технология. 2011. №1. С. 68-71.
2. Ballegooijen W.G.E., Loon A.M., Zanden A.J.J. Modelling diffusion-limited drying behaviour in a batch fluidized bed dryer // Drying Technology. 1997. V. 15, №3-4. P. 837-855.
3. Боярчук Я. А. Інноваційна технологія виробництва спирту з крохмалевмісної сировини: дис. канд. техн. наук : 05.18.05 / Боярчук Ярослав Андрійович – Київ, 2016. – 202 с.
References: 1. Enerhosberezhenie pri proizvodstve etanola, L.M. Levashova [and other], Izvestiia vuzov. Pishchevaia tekhnolohiia. 2011. No 1. P. 68-71.
2. Ballegooijen W.G.E., Loon A.M., Zanden A.J.J. Modelling diffusion-limited drying behaviour in a batch fluidized bed dryer, Drying Technology. 1997. V. 15, No 3-4. P. 837-855.
3. Boiarchuk Ya. A. Innovatsiina tekhnolohiia vyrobnytstva spyrtu z krokhmalevmisnoi syrovyny: dys. kand. tekhn. nauk : 05.18.05, Boiarchuk Yaroslav Andriiovych – Kyiv, 2016, 202 p.
Тип вмісту: Article
Розташовується у зібраннях:Ⅹ Всеукраїнська студентська науково-технічна конференція „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“ (2017)



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.