กรุณาใช้ตัวระบุนี้เพื่ออ้างอิงหรือเชื่อมต่อรายการนี้: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/21620

ชื่อเรื่อง: Енергетична оцінка процесу збивання вершків
ชื่อเรื่องอื่นๆ: Energy evaluation of creaming process
ผู้แต่ง: Томенко, А.
Tomenko, A.
Affiliation: Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя
Ternopil Ivan Pul’uj National Technical University
Bibliographic description (Ukraine): Томенко А. Енергетична оцінка процесу збивання вершків / Томенко А. // Збірник тез Ⅹ Всеукраїнської студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“, 25-26 квітня 2017 року. — Т. : ТНТУ, 2017. — Том 1. — С. 22–23. — (Секція: Обладнання харчових виробництв).
Bibliographic description (International): Tomenko A. (2017) Enerhetychna otsinka protsesu zbyvannia vershkiv [Energy evaluation of creaming process]. Abstracts Ⅹ Ukrainian student scientific-technical conference "Natural and Human Sciences. Current Issues" (Tern., 25-26 April 2017), vol. 1, pp. 22-23 [in Ukrainian].
Is part of: Збірник тез Ⅹ Всеукраїнської студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“
Abstracts Ⅹ Ukrainian student scientific-technical conference "Natural and Human Sciences. Current Issues"
Conference/Event: Ⅹ Всеукраїнська студентська науково-технічна конференція „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“
Journal/Collection: Збірник тез Ⅹ Всеукраїнської студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“
Volume: 1
วันที่เผยแพร่: 25-เมษ-2017
Date of entry: 26-กรก-2017
สำนักพิมพ์: ТНТУ
TNTU
Place of the edition/event: Тернопіль
Ternopil
Temporal Coverage: 25-26 квітня 2017 року
25-26 April 2017
UDC: 637.23
คำสำคัญ: збивання вершків
потужність
геометрична подібність
creaming
power
geometrical similarity
Number of pages: 2
Page range: 22-23
Start page: 22
End page: 23
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/21620
Copyright owner: © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2017
Content type: Article
ปรากฏในกลุ่มข้อมูล:Ⅹ Всеукраїнська студентська науково-технічна конференція „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“ (2017)

แฟ้มในรายการข้อมูลนี้:
แฟ้ม รายละเอียด ขนาดรูปแบบ 
X_VSNTK_2017v1_Tomenko_A-Energy_evaluation_of_creaming_22-23.pdf1 MBAdobe PDFดู/เปิด
X_VSNTK_2017v1_Tomenko_A-Energy_evaluation_of_creaming_22-23.djvu37,83 kBDjVuดู/เปิด
X_VSNTK_2017v1_Tomenko_A-Energy_evaluation_of_creaming_22-23__COVER.jpg131,08 kBJPEGดู/เปิด


รายการทั้งหมดในระบบคิดีได้รับการคุ้มครองลิขสิทธิ์ มีการสงวนสิทธิ์เว้นแต่ที่ระบุไว้เป็นอื่น