Utilizza questo identificativo per citare o creare un link a questo documento:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/21620
| Titolo: | Енергетична оцінка процесу збивання вершків |
| Titoli alternativi: | Energy evaluation of creaming process |
| Autori: | Томенко, А. Tomenko, A. |
| Affiliation: | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя Ternopil Ivan Pul’uj National Technical University |
| Bibliographic description (Ukraine): | Томенко А. Енергетична оцінка процесу збивання вершків / Томенко А. // Збірник тез Ⅹ Всеукраїнської студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“, 25-26 квітня 2017 року. — Т. : ТНТУ, 2017. — Том 1. — С. 22–23. — (Секція: Обладнання харчових виробництв). |
| Bibliographic description (International): | Tomenko A. (2017) Enerhetychna otsinka protsesu zbyvannia vershkiv [Energy evaluation of creaming process]. Abstracts Ⅹ Ukrainian student scientific-technical conference "Natural and Human Sciences. Current Issues" (Tern., 25-26 April 2017), vol. 1, pp. 22-23 [in Ukrainian]. |
| Is part of: | Збірник тез Ⅹ Всеукраїнської студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“ Abstracts Ⅹ Ukrainian student scientific-technical conference "Natural and Human Sciences. Current Issues" |
| Conference/Event: | Ⅹ Всеукраїнська студентська науково-технічна конференція „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“ |
| Journal/Collection: | Збірник тез Ⅹ Всеукраїнської студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“ |
| Volume: | 1 |
| Data: | 25-apr-2017 |
| Date of entry: | 26-lug-2017 |
| Editore: | ТНТУ TNTU |
| Place of the edition/event: | Тернопіль Ternopil |
| Temporal Coverage: | 25-26 квітня 2017 року 25-26 April 2017 |
| UDC: | 637.23 |
| Parole chiave: | збивання вершків потужність геометрична подібність creaming power geometrical similarity |
| Number of pages: | 2 |
| Page range: | 22-23 |
| Start page: | 22 |
| End page: | 23 |
| URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/21620 |
| Copyright owner: | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2017 |
| Content type: | Article |
| È visualizzato nelle collezioni: | Ⅹ Всеукраїнська студентська науково-технічна конференція „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“ (2017) |
File in questo documento:
| File | Descrizione | Dimensioni | Formato | |
|---|---|---|---|---|
| X_VSNTK_2017v1_Tomenko_A-Energy_evaluation_of_creaming_22-23.pdf | 1 MB | Adobe PDF | Visualizza/apri | |
| X_VSNTK_2017v1_Tomenko_A-Energy_evaluation_of_creaming_22-23.djvu | 37,83 kB | DjVu | Visualizza/apri | |
| X_VSNTK_2017v1_Tomenko_A-Energy_evaluation_of_creaming_22-23__COVER.jpg | 131,08 kB | JPEG | Visualizza/apri |
Tutti i documenti archiviati in DSpace sono protetti da copyright. Tutti i diritti riservati.