Använd denna länk för att citera eller länka till detta dokument:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/21620
Titel: | Енергетична оцінка процесу збивання вершків |
Övriga titlar: | Energy evaluation of creaming process |
Författare: | Томенко, А. Tomenko, A. |
Affiliation: | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя Ternopil Ivan Pul’uj National Technical University |
Bibliographic description (Ukraine): | Томенко А. Енергетична оцінка процесу збивання вершків / Томенко А. // Збірник тез Ⅹ Всеукраїнської студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“, 25-26 квітня 2017 року. — Т. : ТНТУ, 2017. — Том 1. — С. 22–23. — (Секція: Обладнання харчових виробництв). |
Bibliographic description (International): | Tomenko A. (2017) Enerhetychna otsinka protsesu zbyvannia vershkiv [Energy evaluation of creaming process]. Abstracts Ⅹ Ukrainian student scientific-technical conference "Natural and Human Sciences. Current Issues" (Tern., 25-26 April 2017), vol. 1, pp. 22-23 [in Ukrainian]. |
Is part of: | Збірник тез Ⅹ Всеукраїнської студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“ Abstracts Ⅹ Ukrainian student scientific-technical conference "Natural and Human Sciences. Current Issues" |
Conference/Event: | Ⅹ Всеукраїнська студентська науково-технічна конференція „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“ |
Journal/Collection: | Збірник тез Ⅹ Всеукраїнської студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“ |
Volume: | 1 |
Utgivningsdatum: | 25-apr-2017 |
Date of entry: | 26-jul-2017 |
Utgivare: | ТНТУ TNTU |
Place of the edition/event: | Тернопіль Ternopil |
Temporal Coverage: | 25-26 квітня 2017 року 25-26 April 2017 |
UDC: | 637.23 |
Nyckelord: | збивання вершків потужність геометрична подібність creaming power geometrical similarity |
Number of pages: | 2 |
Page range: | 22-23 |
Start page: | 22 |
End page: | 23 |
URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/21620 |
Copyright owner: | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2017 |
Content type: | Article |
Samling: | Ⅹ Всеукраїнська студентська науково-технічна конференція „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“ (2017) |
Fulltext och övriga filer i denna post:
Fil | Beskrivning | Storlek | Format | |
---|---|---|---|---|
X_VSNTK_2017v1_Tomenko_A-Energy_evaluation_of_creaming_22-23.pdf | 1 MB | Adobe PDF | Visa/Öppna | |
X_VSNTK_2017v1_Tomenko_A-Energy_evaluation_of_creaming_22-23.djvu | 37,83 kB | DjVu | Visa/Öppna | |
X_VSNTK_2017v1_Tomenko_A-Energy_evaluation_of_creaming_22-23__COVER.jpg | 131,08 kB | JPEG | Visa/Öppna |
Materialet i DSpace är upphovsrättsligt skyddat och får ej användas i kommersiellt syfte!