Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/21620

Назва: Енергетична оцінка процесу збивання вершків
Інші назви: Energy evaluation of creaming process
Автори: Томенко, А.
Tomenko, A.
Приналежність: Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя
Ternopil Ivan Pul’uj National Technical University
Бібліографічний опис: Томенко А. Енергетична оцінка процесу збивання вершків / Томенко А. // Збірник тез Ⅹ Всеукраїнської студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“, 25-26 квітня 2017 року. — Т. : ТНТУ, 2017. — Том 1. — С. 22–23. — (Секція: Обладнання харчових виробництв).
Bibliographic description: Tomenko A. (2017) Enerhetychna otsinka protsesu zbyvannia vershkiv [Energy evaluation of creaming process]. Abstracts Ⅹ Ukrainian student scientific-technical conference "Natural and Human Sciences. Current Issues" (Tern., 25-26 April 2017), vol. 1, pp. 22-23 [in Ukrainian].
Є частиною видання: Збірник тез Ⅹ Всеукраїнської студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“
Abstracts Ⅹ Ukrainian student scientific-technical conference "Natural and Human Sciences. Current Issues"
Конференція/захід: Ⅹ Всеукраїнська студентська науково-технічна конференція „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“
Журнал/збірник: Збірник тез Ⅹ Всеукраїнської студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“
Том: 1
Дата публікації: 25-кві-2017
Дата внесення: 26-лип-2017
Видавництво: ТНТУ
TNTU
Місце видання, проведення: Тернопіль
Ternopil
Часове охоплення: 25-26 квітня 2017 року
25-26 April 2017
УДК: 637.23
Теми: збивання вершків
потужність
геометрична подібність
creaming
power
geometrical similarity
Кількість сторінок: 2
Діапазон сторінок: 22-23
Початкова сторінка: 22
Кінцева сторінка: 23
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/21620
Власник авторського права: © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2017
Тип вмісту: Article
Розташовується у зібраннях:Ⅹ Всеукраїнська студентська науково-технічна конференція „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“ (2017)



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.