このアイテムの引用には次の識別子を使用してください: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/21598

タイトル: Розробка овочерізки для моркви продуктивністю 100 кг за годину
その他のタイトル: New cutting vegetables for carrots productivity of 100 kilograms per hour
著者: Синільник, О.
Synilnyk, O.
Affiliation: Національний університет харчових технологій
National University of Food Technologies
Bibliographic description (Ukraine): Синільник О. Розробка овочерізки для моркви продуктивністю 100 кг за годину / Синільник О. // Збірник тез Ⅹ Всеукраїнської студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“, 25-26 квітня 2017 року. — Т. : ТНТУ, 2017. — Том 1. — С. 19. — (Секція: Обладнання харчових виробництв).
Bibliographic description (International): Synilnyk O. (2017) Rozrobka ovocherizky dlia morkvy produktyvnistiu 100 kh za hodynu [New cutting vegetables for carrots productivity of 100 kilograms per hour]. Abstracts Ⅹ Ukrainian student scientific-technical conference "Natural and Human Sciences. Current Issues" (Tern., 25-26 April 2017), vol. 1, pp. 19 [in Ukrainian].
Is part of: Збірник тез Ⅹ Всеукраїнської студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“
Abstracts Ⅹ Ukrainian student scientific-technical conference "Natural and Human Sciences. Current Issues"
Conference/Event: Ⅹ Всеукраїнська студентська науково-технічна конференція „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“
Journal/Collection: Збірник тез Ⅹ Всеукраїнської студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“
Volume: 1
発行日: 25-4月-2017
Date of entry: 26-7月-2017
出版者: ТНТУ
TNTU
Place of the edition/event: Тернопіль
Ternopil
Temporal Coverage: 25-26 квітня 2017 року
25-26 April 2017
UDC: 664.8.022
キーワード: різання овочів
напівфабрикати
cutting vegetables
semi-finished products
Number of pages: 1
Page range: 19
Start page: 19
End page: 19
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/21598
Copyright owner: © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2017
References (Ukraine): 1. Обладнання підприємств переробної і харчової промисловості. За ред. І.С.Гулого. – Вінниця: Нова книга, 2001, – 576 с.
2. О.С.Бесараб, В.В.Шутюк. Технологія сушіння плодів та овочів. Конспект лекцій. К.: НУХТ, 2002. – 84 с.
3. IХ Международная научная конференция студентов и аспирантов. Тезисы докладов. Техника и технология пищевых производств. 24 – 25 апреля 2014 г. В двух частях. Часть 2. Могилев 2014. – 247 с.
References (International): 1. Obladnannia pidpryiemstv pererobnoi i kharchovoi promyslovosti. ed. I.S.Huloho, Vinnytsia: Nova knyha, 2001, 576 p.
2. O.S.Besarab, V.V.Shutiuk. Tekhnolohiia sushinnia plodiv ta ovochiv. Konspekt lektsii. K., NUKhT, 2002, 84 p.
3. IKh Mezhdunarodnaia nauchnaia konferentsiia studentov i aspirantov. Tezisy dokladov. Tekhnika i tekhnolohiia pishchevykh proizvodstv. 24 – 25 aprelia 2014 y. V dvukh chastiakh. Chast 2. Mohilev 2014, 247 p.
Content type: Article
出現コレクション:Ⅹ Всеукраїнська студентська науково-технічна конференція „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“ (2017)



このリポジトリに保管されているアイテムはすべて著作権により保護されています。