Bu öğeden alıntı yapmak, öğeye bağlanmak için bu tanımlayıcıyı kullanınız:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/21598
Tüm üstveri kaydı
Dublin Core Alanı | Değer | Dil |
---|---|---|
dc.contributor.author | Синільник, О. | |
dc.contributor.author | Synilnyk, O. | |
dc.coverage.temporal | 25-26 квітня 2017 року | |
dc.coverage.temporal | 25-26 April 2017 | |
dc.date.accessioned | 2017-07-26T17:26:25Z | - |
dc.date.available | 2017-07-26T17:26:25Z | - |
dc.date.created | 2017-04-25 | |
dc.date.issued | 2017-04-25 | |
dc.identifier.citation | Синільник О. Розробка овочерізки для моркви продуктивністю 100 кг за годину / Синільник О. // Збірник тез Ⅹ Всеукраїнської студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“, 25-26 квітня 2017 року. — Т. : ТНТУ, 2017. — Том 1. — С. 19. — (Секція: Обладнання харчових виробництв). | |
dc.identifier.uri | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/21598 | - |
dc.format.extent | 19 | |
dc.language.iso | uk | |
dc.publisher | ТНТУ | |
dc.publisher | TNTU | |
dc.relation.ispartof | Збірник тез Ⅹ Всеукраїнської студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“ | |
dc.relation.ispartof | Abstracts Ⅹ Ukrainian student scientific-technical conference "Natural and Human Sciences. Current Issues" | |
dc.subject | різання овочів | |
dc.subject | напівфабрикати | |
dc.subject | cutting vegetables | |
dc.subject | semi-finished products | |
dc.title | Розробка овочерізки для моркви продуктивністю 100 кг за годину | |
dc.title.alternative | New cutting vegetables for carrots productivity of 100 kilograms per hour | |
dc.type | Article | |
dc.rights.holder | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2017 | |
dc.coverage.placename | Тернопіль | |
dc.coverage.placename | Ternopil | |
dc.format.pages | 1 | |
dc.subject.udc | 664.8.022 | |
dc.relation.references | 1. Обладнання підприємств переробної і харчової промисловості. За ред. І.С.Гулого. – Вінниця: Нова книга, 2001, – 576 с. | |
dc.relation.references | 2. О.С.Бесараб, В.В.Шутюк. Технологія сушіння плодів та овочів. Конспект лекцій. К.: НУХТ, 2002. – 84 с. | |
dc.relation.references | 3. IХ Международная научная конференция студентов и аспирантов. Тезисы докладов. Техника и технология пищевых производств. 24 – 25 апреля 2014 г. В двух частях. Часть 2. Могилев 2014. – 247 с. | |
dc.relation.referencesen | 1. Obladnannia pidpryiemstv pererobnoi i kharchovoi promyslovosti. ed. I.S.Huloho, Vinnytsia: Nova knyha, 2001, 576 p. | |
dc.relation.referencesen | 2. O.S.Besarab, V.V.Shutiuk. Tekhnolohiia sushinnia plodiv ta ovochiv. Konspekt lektsii. K., NUKhT, 2002, 84 p. | |
dc.relation.referencesen | 3. IKh Mezhdunarodnaia nauchnaia konferentsiia studentov i aspirantov. Tezisy dokladov. Tekhnika i tekhnolohiia pishchevykh proizvodstv. 24 – 25 aprelia 2014 y. V dvukh chastiakh. Chast 2. Mohilev 2014, 247 p. | |
dc.identifier.citationen | Synilnyk O. (2017) Rozrobka ovocherizky dlia morkvy produktyvnistiu 100 kh za hodynu [New cutting vegetables for carrots productivity of 100 kilograms per hour]. Abstracts Ⅹ Ukrainian student scientific-technical conference "Natural and Human Sciences. Current Issues" (Tern., 25-26 April 2017), vol. 1, pp. 19 [in Ukrainian]. | |
dc.contributor.affiliation | Національний університет харчових технологій | |
dc.contributor.affiliation | National University of Food Technologies | |
dc.citation.journalTitle | Збірник тез Ⅹ Всеукраїнської студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“ | |
dc.citation.volume | 1 | |
dc.citation.spage | 19 | |
dc.citation.epage | 19 | |
dc.citation.conference | Ⅹ Всеукраїнська студентська науково-технічна конференція „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“ | |
Koleksiyonlarda Görünür: | Ⅹ Всеукраїнська студентська науково-технічна конференція „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“ (2017) |
Bu öğenin dosyaları:
Dosya | Açıklama | Boyut | Biçim | |
---|---|---|---|---|
X_VSNTK_2017v1_Synilnyk_O-New_cutting_vegetables_for_19.pdf | 475,44 kB | Adobe PDF | Göster/Aç | |
X_VSNTK_2017v1_Synilnyk_O-New_cutting_vegetables_for_19.djvu | 21,51 kB | DjVu | Göster/Aç | |
X_VSNTK_2017v1_Synilnyk_O-New_cutting_vegetables_for_19__COVER.jpg | 147,88 kB | JPEG | Göster/Aç |
DSpace'deki bütün öğeler, aksi belirtilmedikçe, tüm hakları saklı tutulmak şartıyla telif hakkı ile korunmaktadır.