Bu öğeden alıntı yapmak, öğeye bağlanmak için bu tanımlayıcıyı kullanınız: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/21598

Tüm üstveri kaydı
Dublin Core AlanıDeğerDil
dc.contributor.authorСинільник, О.
dc.contributor.authorSynilnyk, O.
dc.coverage.temporal25-26 квітня 2017 року
dc.coverage.temporal25-26 April 2017
dc.date.accessioned2017-07-26T17:26:25Z-
dc.date.available2017-07-26T17:26:25Z-
dc.date.created2017-04-25
dc.date.issued2017-04-25
dc.identifier.citationСинільник О. Розробка овочерізки для моркви продуктивністю 100 кг за годину / Синільник О. // Збірник тез Ⅹ Всеукраїнської студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“, 25-26 квітня 2017 року. — Т. : ТНТУ, 2017. — Том 1. — С. 19. — (Секція: Обладнання харчових виробництв).
dc.identifier.urihttp://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/21598-
dc.format.extent19
dc.language.isouk
dc.publisherТНТУ
dc.publisherTNTU
dc.relation.ispartofЗбірник тез Ⅹ Всеукраїнської студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“
dc.relation.ispartofAbstracts Ⅹ Ukrainian student scientific-technical conference "Natural and Human Sciences. Current Issues"
dc.subjectрізання овочів
dc.subjectнапівфабрикати
dc.subjectcutting vegetables
dc.subjectsemi-finished products
dc.titleРозробка овочерізки для моркви продуктивністю 100 кг за годину
dc.title.alternativeNew cutting vegetables for carrots productivity of 100 kilograms per hour
dc.typeArticle
dc.rights.holder© Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2017
dc.coverage.placenameТернопіль
dc.coverage.placenameTernopil
dc.format.pages1
dc.subject.udc664.8.022
dc.relation.references1. Обладнання підприємств переробної і харчової промисловості. За ред. І.С.Гулого. – Вінниця: Нова книга, 2001, – 576 с.
dc.relation.references2. О.С.Бесараб, В.В.Шутюк. Технологія сушіння плодів та овочів. Конспект лекцій. К.: НУХТ, 2002. – 84 с.
dc.relation.references3. IХ Международная научная конференция студентов и аспирантов. Тезисы докладов. Техника и технология пищевых производств. 24 – 25 апреля 2014 г. В двух частях. Часть 2. Могилев 2014. – 247 с.
dc.relation.referencesen1. Obladnannia pidpryiemstv pererobnoi i kharchovoi promyslovosti. ed. I.S.Huloho, Vinnytsia: Nova knyha, 2001, 576 p.
dc.relation.referencesen2. O.S.Besarab, V.V.Shutiuk. Tekhnolohiia sushinnia plodiv ta ovochiv. Konspekt lektsii. K., NUKhT, 2002, 84 p.
dc.relation.referencesen3. IKh Mezhdunarodnaia nauchnaia konferentsiia studentov i aspirantov. Tezisy dokladov. Tekhnika i tekhnolohiia pishchevykh proizvodstv. 24 – 25 aprelia 2014 y. V dvukh chastiakh. Chast 2. Mohilev 2014, 247 p.
dc.identifier.citationenSynilnyk O. (2017) Rozrobka ovocherizky dlia morkvy produktyvnistiu 100 kh za hodynu [New cutting vegetables for carrots productivity of 100 kilograms per hour]. Abstracts Ⅹ Ukrainian student scientific-technical conference "Natural and Human Sciences. Current Issues" (Tern., 25-26 April 2017), vol. 1, pp. 19 [in Ukrainian].
dc.contributor.affiliationНаціональний університет харчових технологій
dc.contributor.affiliationNational University of Food Technologies
dc.citation.journalTitleЗбірник тез Ⅹ Всеукраїнської студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“
dc.citation.volume1
dc.citation.spage19
dc.citation.epage19
dc.citation.conferenceⅩ Всеукраїнська студентська науково-технічна конференція „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“
Koleksiyonlarda Görünür:Ⅹ Всеукраїнська студентська науково-технічна конференція „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“ (2017)



DSpace'deki bütün öğeler, aksi belirtilmedikçe, tüm hakları saklı tutulmak şartıyla telif hakkı ile korunmaktadır.