Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/21598
Назва: | Розробка овочерізки для моркви продуктивністю 100 кг за годину |
Інші назви: | New cutting vegetables for carrots productivity of 100 kilograms per hour |
Автори: | Синільник, О. Synilnyk, O. |
Приналежність: | Національний університет харчових технологій National University of Food Technologies |
Бібліографічний опис: | Синільник О. Розробка овочерізки для моркви продуктивністю 100 кг за годину / Синільник О. // Збірник тез Ⅹ Всеукраїнської студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“, 25-26 квітня 2017 року. — Т. : ТНТУ, 2017. — Том 1. — С. 19. — (Секція: Обладнання харчових виробництв). |
Bibliographic description: | Synilnyk O. (2017) Rozrobka ovocherizky dlia morkvy produktyvnistiu 100 kh za hodynu [New cutting vegetables for carrots productivity of 100 kilograms per hour]. Abstracts Ⅹ Ukrainian student scientific-technical conference "Natural and Human Sciences. Current Issues" (Tern., 25-26 April 2017), vol. 1, pp. 19 [in Ukrainian]. |
Є частиною видання: | Збірник тез Ⅹ Всеукраїнської студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“ Abstracts Ⅹ Ukrainian student scientific-technical conference "Natural and Human Sciences. Current Issues" |
Конференція/захід: | Ⅹ Всеукраїнська студентська науково-технічна конференція „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“ |
Журнал/збірник: | Збірник тез Ⅹ Всеукраїнської студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“ |
Том: | 1 |
Дата публікації: | 25-кві-2017 |
Дата внесення: | 26-лип-2017 |
Видавництво: | ТНТУ TNTU |
Місце видання, проведення: | Тернопіль Ternopil |
Часове охоплення: | 25-26 квітня 2017 року 25-26 April 2017 |
УДК: | 664.8.022 |
Теми: | різання овочів напівфабрикати cutting vegetables semi-finished products |
Кількість сторінок: | 1 |
Діапазон сторінок: | 19 |
Початкова сторінка: | 19 |
Кінцева сторінка: | 19 |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/21598 |
Власник авторського права: | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2017 |
Перелік літератури: | 1. Обладнання підприємств переробної і харчової промисловості. За ред. І.С.Гулого. – Вінниця: Нова книга, 2001, – 576 с. 2. О.С.Бесараб, В.В.Шутюк. Технологія сушіння плодів та овочів. Конспект лекцій. К.: НУХТ, 2002. – 84 с. 3. IХ Международная научная конференция студентов и аспирантов. Тезисы докладов. Техника и технология пищевых производств. 24 – 25 апреля 2014 г. В двух частях. Часть 2. Могилев 2014. – 247 с. |
References: | 1. Obladnannia pidpryiemstv pererobnoi i kharchovoi promyslovosti. ed. I.S.Huloho, Vinnytsia: Nova knyha, 2001, 576 p. 2. O.S.Besarab, V.V.Shutiuk. Tekhnolohiia sushinnia plodiv ta ovochiv. Konspekt lektsii. K., NUKhT, 2002, 84 p. 3. IKh Mezhdunarodnaia nauchnaia konferentsiia studentov i aspirantov. Tezisy dokladov. Tekhnika i tekhnolohiia pishchevykh proizvodstv. 24 – 25 aprelia 2014 y. V dvukh chastiakh. Chast 2. Mohilev 2014, 247 p. |
Тип вмісту: | Article |
Розташовується у зібраннях: | Ⅹ Всеукраїнська студентська науково-технічна конференція „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“ (2017) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
X_VSNTK_2017v1_Synilnyk_O-New_cutting_vegetables_for_19.pdf | 475,44 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити | |
X_VSNTK_2017v1_Synilnyk_O-New_cutting_vegetables_for_19.djvu | 21,51 kB | DjVu | Переглянути/відкрити | |
X_VSNTK_2017v1_Synilnyk_O-New_cutting_vegetables_for_19__COVER.jpg | 147,88 kB | JPEG | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.