Bu öğeden alıntı yapmak, öğeye bağlanmak için bu tanımlayıcıyı kullanınız:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/21406
Başlık: | Методичні вказівки для виконання лабораторних робіт з курсу «Загальні технології харчових виробництв» Розділ: Технологія хліба, макаронних та кондитерських виробів |
Bibliographic description (Ukraine): | Методичні вказівки для виконання лабораторних робіт з курсу «Загальні технології харчових виробництв» для студентів освітнього рівня бакалавр напряму 6.051701 «Харчові технології та інженерія» / Тернопіль : ТНТУ - 2016. - 29 с. |
Yayın Tarihi: | 2016 |
Submitted date: | 2016 |
Date of entry: | 24-Haz-2017 |
Country (code): | UA |
Place of the edition/event: | Тернопіль, ТНТУ |
Anahtar kelimeler: | технологія хліба |
Özet: | Лабораторний практикум складений на основі програми курсу «Загальна технологія харчових виробництв» для студентів професійного напрямку 6.0917 «Харчова технологія та інженерія». |
Content: | Лабораторна робота № 1 Контроль якості хлібобулочних виробів Лабораторна робота № 2 Контроль якості дріжджів Лабораторна робота № 3 Визначення хлібопекарських властивостей пшеничного борошна, зумовлених білково- протеїназним комплексом Лабораторна робота № 4 Визначення фізико-хімічних показників та хлібопекарських властивостей пшеничного борошна, зумовлених вуглеводно-амілазним комплексом Лабораторна робота № 5 Методи визначення якості макаронних виробів Список літератури |
URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/21406 |
References (Ukraine): | Список використаної літератури 1. Дробот В.І. Довідник з технології хлібопекарського виробництва. – К.: Руслана, 1998. – 411 с. 2.Дробот В.І. Технологія хлібопекарського виробництва. – К.: Логос, 2002. – 365 с. 3.Лабораторный практикум по общей технологии пищевых производств / Под ред. Л.П. Ковальской. – М.:ВО «Агропромиздат», 1991. – 230 с. 4.Назаров Н.И. Технология макаронных изделий. – М.: Пищ. пром-сть, 1978. – 286 с. 5.Правила з організації ведення технологічного процесу на хлібопекарських підприємствах. – К.: Основа, 2000. – 35 с. 6.Пучкова Л.И. Лабораторный практикум по технологии хлебопекарного производства. – СПб.: ГИОРД, 2004. – 259 с. 7.Ройтер И.М., Демчук А.П., Дробот В.И. Новые методы контроля хлібопекарного производства. – К.: Техника, 1977. – 191 с. 8.Чернов М.Е., Медведев Г.М., Негруб В.П. справочник по макаронному производству. – М.: Легкая и пищевая промышленность, - 1984. – 304 с. |
Content type: | Learning Object |
Koleksiyonlarda Görünür: | Навчальні матеріали кафедри харчової біотехнології і хімії |
Bu öğenin dosyaları:
Dosya | Açıklama | Boyut | Biçim | |
---|---|---|---|---|
Методичні вказівки .pdf | 258,85 kB | Adobe PDF | Göster/Aç |
DSpace'deki bütün öğeler, aksi belirtilmedikçe, tüm hakları saklı tutulmak şartıyla telif hakkı ile korunmaktadır.
Yönetim Araçları