Статистика

Відвідувань загалом

Переглядів
Методичні вказівки для виконання лабораторних робіт з курсу «Загальні технології харчових виробництв» Розділ: Технологія хліба, макаронних та кондитерських виробів 696

Всього відвідувань на місяць

березня 2025 квітня 2025 травня 2025 червня 2025 липня 2025 серпня 2025 вересня 2025
Методичні вказівки для виконання лабораторних робіт з курсу «Загальні технології харчових виробництв» Розділ: Технологія хліба, макаронних та кондитерських виробів 51 16 5 38 0 4 1

Звантажень файлу

Переглядів
Методичні вказівки .pdf 4296

Найбільше переглядів за країнами

Переглядів
United States 304
Україна 224
China 44
Netherlands 37
Germany 35
France 7
Australia 5
India 4
Vietnam 4
Belgium 3

Найбільше переглядів за містами

Переглядів
San Mateo 96
Kiev 68
San Ramon 56
Mountain View 34
Louisville 30
Ternopil 26
Menlo Park 12
Dnepropetrovsk 11
Cherkasy 7
Lviv 7