Статистика
Відвідувань загалом
| Переглядів | |
|---|---|
| Методичні вказівки для виконання лабораторних робіт з курсу «Загальні технології харчових виробництв» Розділ: Технологія хліба, макаронних та кондитерських виробів | 709 |
Всього відвідувань на місяць
| червня 2025 | липня 2025 | серпня 2025 | вересня 2025 | жовтня 2025 | листопада 2025 | грудня 2025 | |
|---|---|---|---|---|---|---|---|
| Методичні вказівки для виконання лабораторних робіт з курсу «Загальні технології харчових виробництв» Розділ: Технологія хліба, макаронних та кондитерських виробів | 38 | 0 | 4 | 10 | 1 | 3 | 0 |
Звантажень файлу
| Переглядів | |
|---|---|
| Методичні вказівки .pdf | 4365 |
Найбільше переглядів за країнами
| Переглядів | |
|---|---|
| United States | 305 |
| Україна | 225 |
| China | 47 |
| Netherlands | 37 |
| Germany | 35 |
| France | 7 |
| Australia | 5 |
| Brazil | 5 |
| Vietnam | 5 |
| India | 4 |
Найбільше переглядів за містами
| Переглядів | |
|---|---|
| San Mateo | 96 |
| Kiev | 68 |
| San Ramon | 56 |
| Mountain View | 34 |
| Louisville | 30 |
| Ternopil | 26 |
| Menlo Park | 12 |
| Dnepropetrovsk | 11 |
| Cherkasy | 7 |
| Lviv | 7 |