Статистика

Відвідувань загалом

Переглядів
Методичні вказівки для виконання лабораторних робіт з курсу «Загальні технології харчових виробництв» Розділ: Технологія хліба, макаронних та кондитерських виробів 691

Всього відвідувань на місяць

січня 2025 лютого 2025 березня 2025 квітня 2025 травня 2025 червня 2025 липня 2025
Методичні вказівки для виконання лабораторних робіт з курсу «Загальні технології харчових виробництв» Розділ: Технологія хліба, макаронних та кондитерських виробів 4 3 51 16 5 38 0

Звантажень файлу

Переглядів
Методичні вказівки .pdf 4281

Найбільше переглядів за країнами

Переглядів
United States 300
Україна 224
China 44
Netherlands 37
Germany 35
France 7
Australia 5
India 4
Vietnam 4
Belgium 3

Найбільше переглядів за містами

Переглядів
San Mateo 94
Kiev 68
San Ramon 56
Mountain View 33
Louisville 30
Ternopil 26
Menlo Park 12
Dnepropetrovsk 11
Cherkasy 7
Lviv 7