Статистика

Відвідувань загалом

Переглядів
Методичні вказівки для виконання лабораторних робіт з курсу «Загальні технології харчових виробництв» Розділ: Технологія хліба, макаронних та кондитерських виробів 709

Всього відвідувань на місяць

червня 2025 липня 2025 серпня 2025 вересня 2025 жовтня 2025 листопада 2025 грудня 2025
Методичні вказівки для виконання лабораторних робіт з курсу «Загальні технології харчових виробництв» Розділ: Технологія хліба, макаронних та кондитерських виробів 38 0 4 10 1 3 0

Звантажень файлу

Переглядів
Методичні вказівки .pdf 4365

Найбільше переглядів за країнами

Переглядів
United States 305
Україна 225
China 47
Netherlands 37
Germany 35
France 7
Australia 5
Brazil 5
Vietnam 5
India 4

Найбільше переглядів за містами

Переглядів
San Mateo 96
Kiev 68
San Ramon 56
Mountain View 34
Louisville 30
Ternopil 26
Menlo Park 12
Dnepropetrovsk 11
Cherkasy 7
Lviv 7