閲覧統計

総閲覧数

件数
Методичні вказівки для виконання лабораторних робіт з курсу «Загальні технології харчових виробництв» Розділ: Технологія хліба, макаронних та кондитерських виробів 691

月別閲覧数

2月 2025 3月 2025 4月 2025 5月 2025 6月 2025 7月 2025 8月 2025
Методичні вказівки для виконання лабораторних робіт з курсу «Загальні технології харчових виробництв» Розділ: Технологія хліба, макаронних та кондитерських виробів 3 51 16 5 38 0 0

ファイルダウンロード数

件数
Методичні вказівки .pdf 4289

国別閲覧数

件数
アメリカ合衆国 300
ウクライナ 224
中華人民共和国 44
オランダ 37
ドイツ 35
フランス 7
オーストラリア 5
インド 4
ベトナム 4
ベルギー 3

都市別閲覧数

件数
San Mateo 94
Kiev 68
San Ramon 56
Mountain View 33
Louisville 30
Ternopil 26
Menlo Park 12
Dnepropetrovsk 11
Cherkasy 7
Lviv 7