閲覧統計

総閲覧数

件数
Методичні вказівки для виконання лабораторних робіт з курсу «Загальні технології харчових виробництв» Розділ: Технологія хліба, макаронних та кондитерських виробів 709

月別閲覧数

6月 2025 7月 2025 8月 2025 9月 2025 10月 2025 11月 2025 12月 2025
Методичні вказівки для виконання лабораторних робіт з курсу «Загальні технології харчових виробництв» Розділ: Технологія хліба, макаронних та кондитерських виробів 38 0 4 10 1 3 0

ファイルダウンロード数

件数
Методичні вказівки .pdf 4368

国別閲覧数

件数
アメリカ合衆国 305
ウクライナ 225
中華人民共和国 47
オランダ 37
ドイツ 35
フランス 7
オーストラリア 5
ブラジル 5
ベトナム 5
インド 4

都市別閲覧数

件数
San Mateo 96
Kiev 68
San Ramon 56
Mountain View 34
Louisville 30
Ternopil 26
Menlo Park 12
Dnepropetrovsk 11
Cherkasy 7
Lviv 7