閲覧統計

総閲覧数

件数
Методичні вказівки для виконання лабораторних робіт з курсу «Загальні технології харчових виробництв» Розділ: Технологія хліба, макаронних та кондитерських виробів 683

月別閲覧数

12月 2024 1月 2025 2月 2025 3月 2025 4月 2025 5月 2025 6月 2025
Методичні вказівки для виконання лабораторних робіт з курсу «Загальні технології харчових виробництв» Розділ: Технологія хліба, макаронних та кондитерських виробів 4 4 3 51 16 5 30

ファイルダウンロード数

件数
Методичні вказівки .pdf 4273

国別閲覧数

件数
アメリカ合衆国 292
ウクライナ 224
中華人民共和国 44
オランダ 37
ドイツ 35
フランス 7
オーストラリア 5
インド 4
ベトナム 4
ベルギー 3

都市別閲覧数

件数
San Mateo 88
Kiev 68
San Ramon 56
Mountain View 32
Louisville 30
Ternopil 26
Menlo Park 12
Dnepropetrovsk 11
Cherkasy 7
Lviv 7