閲覧統計
総閲覧数
件数 | |
---|---|
Методичні вказівки для виконання лабораторних робіт з курсу «Загальні технології харчових виробництв» Розділ: Технологія хліба, макаронних та кондитерських виробів | 683 |
月別閲覧数
12月 2024 | 1月 2025 | 2月 2025 | 3月 2025 | 4月 2025 | 5月 2025 | 6月 2025 | |
---|---|---|---|---|---|---|---|
Методичні вказівки для виконання лабораторних робіт з курсу «Загальні технології харчових виробництв» Розділ: Технологія хліба, макаронних та кондитерських виробів | 4 | 4 | 3 | 51 | 16 | 5 | 30 |
ファイルダウンロード数
件数 | |
---|---|
Методичні вказівки .pdf | 4273 |
国別閲覧数
件数 | |
---|---|
アメリカ合衆国 | 292 |
ウクライナ | 224 |
中華人民共和国 | 44 |
オランダ | 37 |
ドイツ | 35 |
フランス | 7 |
オーストラリア | 5 |
インド | 4 |
ベトナム | 4 |
ベルギー | 3 |
都市別閲覧数
件数 | |
---|---|
San Mateo | 88 |
Kiev | 68 |
San Ramon | 56 |
Mountain View | 32 |
Louisville | 30 |
Ternopil | 26 |
Menlo Park | 12 |
Dnepropetrovsk | 11 |
Cherkasy | 7 |
Lviv | 7 |