Mesedez, erabili identifikatzaile hau item hau aipatzeko edo estekatzeko: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/21406
Metadatuen erregistro osatua
DC eremuaBalioaHizkuntza
dc.date.accessioned2017-06-24T19:21:20Z-
dc.date.available2017-06-24T19:21:20Z-
dc.date.issued2016-
dc.date.submitted2016-
dc.identifier.citationМетодичні вказівки для виконання лабораторних робіт з курсу «Загальні технології харчових виробництв» для студентів освітнього рівня бакалавр напряму 6.051701 «Харчові технології та інженерія» / Тернопіль : ТНТУ - 2016. - 29 с.en_US
dc.identifier.urihttp://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/21406-
dc.description.abstractЛабораторний практикум складений на основі програми курсу «Загальна технологія харчових виробництв» для студентів професійного напрямку 6.0917 «Харчова технологія та інженерія».en_US
dc.description.tableofcontentsЛабораторна робота № 1 Контроль якості хлібобулочних виробів Лабораторна робота № 2 Контроль якості дріжджів Лабораторна робота № 3 Визначення хлібопекарських властивостей пшеничного борошна, зумовлених білково- протеїназним комплексом Лабораторна робота № 4 Визначення фізико-хімічних показників та хлібопекарських властивостей пшеничного борошна, зумовлених вуглеводно-амілазним комплексом Лабораторна робота № 5 Методи визначення якості макаронних виробів Список літературиen_US
dc.language.isouken_US
dc.subjectтехнологія хлібаen_US
dc.titleМетодичні вказівки для виконання лабораторних робіт з курсу «Загальні технології харчових виробництв» Розділ: Технологія хліба, макаронних та кондитерських виробівen_US
dc.typeLearning Objecten_US
dc.coverage.placenameТернопіль, ТНТУen_US
dc.relation.referencesСписок використаної літератури 1. Дробот В.І. Довідник з технології хлібопекарського виробництва. – К.: Руслана, 1998. – 411 с.en_US
dc.relation.references2.Дробот В.І. Технологія хлібопекарського виробництва. – К.: Логос, 2002. – 365 с.-
dc.relation.references3.Лабораторный практикум по общей технологии пищевых производств / Под ред. Л.П. Ковальской. – М.:ВО «Агропромиздат», 1991. – 230 с.-
dc.relation.references4.Назаров Н.И. Технология макаронных изделий. – М.: Пищ. пром-сть, 1978. – 286 с.-
dc.relation.references5.Правила з організації ведення технологічного процесу на хлібопекарських підприємствах. – К.: Основа, 2000. – 35 с.-
dc.relation.references6.Пучкова Л.И. Лабораторный практикум по технологии хлебопекарного производства. – СПб.: ГИОРД, 2004. – 259 с.-
dc.relation.references7.Ройтер И.М., Демчук А.П., Дробот В.И. Новые методы контроля хлібопекарного производства. – К.: Техника, 1977. – 191 с.-
dc.relation.references8.Чернов М.Е., Медведев Г.М., Негруб В.П. справочник по макаронному производству. – М.: Легкая и пищевая промышленность, - 1984. – 304 с.-
dc.coverage.countryUAen_US
Bildumetan azaltzen da:Навчальні матеріали кафедри харчової біотехнології і хімії

Item honetako fitxategiak:
Fitxategia Deskribapena TamainaFormatua 
Методичні вказівки .pdf258,85 kBAdobe PDFBistaratu/Ireki


DSpaceko itemak copyright bidez babestuta daude, eskubide guztiak gordeta, baldin eta kontrakoa adierazten ez bada.

Administratzailearen tresnak