Mesedez, erabili identifikatzaile hau item hau aipatzeko edo estekatzeko:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/21406
Metadatuen erregistro osatua
DC eremua | Balioa | Hizkuntza |
---|---|---|
dc.date.accessioned | 2017-06-24T19:21:20Z | - |
dc.date.available | 2017-06-24T19:21:20Z | - |
dc.date.issued | 2016 | - |
dc.date.submitted | 2016 | - |
dc.identifier.citation | Методичні вказівки для виконання лабораторних робіт з курсу «Загальні технології харчових виробництв» для студентів освітнього рівня бакалавр напряму 6.051701 «Харчові технології та інженерія» / Тернопіль : ТНТУ - 2016. - 29 с. | en_US |
dc.identifier.uri | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/21406 | - |
dc.description.abstract | Лабораторний практикум складений на основі програми курсу «Загальна технологія харчових виробництв» для студентів професійного напрямку 6.0917 «Харчова технологія та інженерія». | en_US |
dc.description.tableofcontents | Лабораторна робота № 1 Контроль якості хлібобулочних виробів Лабораторна робота № 2 Контроль якості дріжджів Лабораторна робота № 3 Визначення хлібопекарських властивостей пшеничного борошна, зумовлених білково- протеїназним комплексом Лабораторна робота № 4 Визначення фізико-хімічних показників та хлібопекарських властивостей пшеничного борошна, зумовлених вуглеводно-амілазним комплексом Лабораторна робота № 5 Методи визначення якості макаронних виробів Список літератури | en_US |
dc.language.iso | uk | en_US |
dc.subject | технологія хліба | en_US |
dc.title | Методичні вказівки для виконання лабораторних робіт з курсу «Загальні технології харчових виробництв» Розділ: Технологія хліба, макаронних та кондитерських виробів | en_US |
dc.type | Learning Object | en_US |
dc.coverage.placename | Тернопіль, ТНТУ | en_US |
dc.relation.references | Список використаної літератури 1. Дробот В.І. Довідник з технології хлібопекарського виробництва. – К.: Руслана, 1998. – 411 с. | en_US |
dc.relation.references | 2.Дробот В.І. Технологія хлібопекарського виробництва. – К.: Логос, 2002. – 365 с. | - |
dc.relation.references | 3.Лабораторный практикум по общей технологии пищевых производств / Под ред. Л.П. Ковальской. – М.:ВО «Агропромиздат», 1991. – 230 с. | - |
dc.relation.references | 4.Назаров Н.И. Технология макаронных изделий. – М.: Пищ. пром-сть, 1978. – 286 с. | - |
dc.relation.references | 5.Правила з організації ведення технологічного процесу на хлібопекарських підприємствах. – К.: Основа, 2000. – 35 с. | - |
dc.relation.references | 6.Пучкова Л.И. Лабораторный практикум по технологии хлебопекарного производства. – СПб.: ГИОРД, 2004. – 259 с. | - |
dc.relation.references | 7.Ройтер И.М., Демчук А.П., Дробот В.И. Новые методы контроля хлібопекарного производства. – К.: Техника, 1977. – 191 с. | - |
dc.relation.references | 8.Чернов М.Е., Медведев Г.М., Негруб В.П. справочник по макаронному производству. – М.: Легкая и пищевая промышленность, - 1984. – 304 с. | - |
dc.coverage.country | UA | en_US |
Bildumetan azaltzen da: | Навчальні матеріали кафедри харчової біотехнології і хімії |
Item honetako fitxategiak:
Fitxategia | Deskribapena | Tamaina | Formatua | |
---|---|---|---|---|
Методичні вказівки .pdf | 258,85 kB | Adobe PDF | Bistaratu/Ireki |
DSpaceko itemak copyright bidez babestuta daude, eskubide guztiak gordeta, baldin eta kontrakoa adierazten ez bada.
Administratzailearen tresnak