霂瑞霂��撘����迨��辣:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/21265| Title: | Методичні вказівки до виконання лабораторної роботи на тему: «Визначення органічних кислот у харчових продуктах» з курсу «Біологічно активні сполуки в харчових продуктах» |
| Authors: | Джур, Ярослава Богданівна |
| Bibliographic description (Ukraine): | Методичні вказівки до виконання лабораторної роботи на тему: «Визначення органічних кислот у харчових продуктах» з курсу «Біологічно активні сполуки в харчових продуктах» для студентів денної форми навчання напряму підготовки _6.051702 "Технологічна експертиза та безпека харчової продукції"- Тернопіль: ТНТУ, 2017 - 12с. |
| Issue Date: | 五月-2017 |
| Date of entry: | 19-六月-2017 |
| Country (code): | UA |
| Keywords: | харчові кислоти загальна кислотність активна кислотність титрування колориметричний метод потенціометричний метод фенолфталеїн кислотне число |
| Abstract: | В методичних вказівках розглядаються методи визначення загальної та активної кислотності в харчових продуктах |
| URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/21265 |
| References (Ukraine): | 1. Марх А.Т. Биохимия консервирования плодов и овощей. - М.: «Пищевая промышленность», 1973, - 359с. 2. Фан – Юнг А.Ф., Флауменбаум Б.Л., Изотов А.К. и др. Технология консервирования плодов, овощей, мяса и рыбы. - М.: «Пищевая промышленность», 1980, - 336с. 3. Флауменбаум Б.Л., Танчев С.С., Гришин М.А. Основы консервирования пищевых продуктов. - М.: Агропромиздат, 1986, - 494с. |
| Content type: | Learning Object |
| �蝷箔����: | Наукові публікації працівників кафедри харчової біотехнології і хімії |
��辣銝剔�﹝獢�:
| 獢�獢� | ��膩 | 憭批�� | �撘� | |
|---|---|---|---|---|
| ЛР №3 Органічні кислоти (методичка).pdf | 592,59 kB | Adobe PDF | 璉�閫�/撘�� |
�DSpace銝剜�������★��������雿��.
蝞∠�極�