Empreu aquest identificador per citar o enllaçar aquest ítem:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/21265| Títol: | Методичні вказівки до виконання лабораторної роботи на тему: «Визначення органічних кислот у харчових продуктах» з курсу «Біологічно активні сполуки в харчових продуктах» |
| Autor: | Джур, Ярослава Богданівна |
| Bibliographic description (Ukraine): | Методичні вказівки до виконання лабораторної роботи на тему: «Визначення органічних кислот у харчових продуктах» з курсу «Біологічно активні сполуки в харчових продуктах» для студентів денної форми навчання напряму підготовки _6.051702 "Технологічна експертиза та безпека харчової продукції"- Тернопіль: ТНТУ, 2017 - 12с. |
| Data de publicació: | de -2017 |
| Date of entry: | 19-de -2017 |
| Country (code): | UA |
| Paraules clau: | харчові кислоти загальна кислотність активна кислотність титрування колориметричний метод потенціометричний метод фенолфталеїн кислотне число |
| Resum: | В методичних вказівках розглядаються методи визначення загальної та активної кислотності в харчових продуктах |
| URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/21265 |
| References (Ukraine): | 1. Марх А.Т. Биохимия консервирования плодов и овощей. - М.: «Пищевая промышленность», 1973, - 359с. 2. Фан – Юнг А.Ф., Флауменбаум Б.Л., Изотов А.К. и др. Технология консервирования плодов, овощей, мяса и рыбы. - М.: «Пищевая промышленность», 1980, - 336с. 3. Флауменбаум Б.Л., Танчев С.С., Гришин М.А. Основы консервирования пищевых продуктов. - М.: Агропромиздат, 1986, - 494с. |
| Content type: | Learning Object |
| Apareix a les col·leccions: | Наукові публікації працівників кафедри харчової біотехнології і хімії |
Arxius per aquest ítem:
| Arxiu | Descripció | Mida | Format | |
|---|---|---|---|---|
| ЛР №3 Органічні кислоти (методичка).pdf | 592,59 kB | Adobe PDF | Veure/Obrir |
Els ítems de DSpace es troben protegits per copyright, amb tots els drets reservats, sempre i quan no s’indiqui el contrari.
Eines d'Administrador