Mesedez, erabili identifikatzaile hau item hau aipatzeko edo estekatzeko:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/21265
Metadatuen erregistro osatua
DC eremua | Balioa | Hizkuntza |
---|---|---|
dc.contributor.author | Джур, Ярослава Богданівна | - |
dc.date.accessioned | 2017-06-19T19:01:16Z | - |
dc.date.available | 2017-06-19T19:01:16Z | - |
dc.date.issued | 2017-05 | - |
dc.identifier.citation | Методичні вказівки до виконання лабораторної роботи на тему: «Визначення органічних кислот у харчових продуктах» з курсу «Біологічно активні сполуки в харчових продуктах» для студентів денної форми навчання напряму підготовки _6.051702 "Технологічна експертиза та безпека харчової продукції"- Тернопіль: ТНТУ, 2017 - 12с. | en_US |
dc.identifier.uri | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/21265 | - |
dc.description.abstract | В методичних вказівках розглядаються методи визначення загальної та активної кислотності в харчових продуктах | en_US |
dc.language.iso | uk | en_US |
dc.subject | харчові кислоти | en_US |
dc.subject | загальна кислотність | en_US |
dc.subject | активна кислотність | en_US |
dc.subject | титрування | en_US |
dc.subject | колориметричний метод | en_US |
dc.subject | потенціометричний метод | en_US |
dc.subject | фенолфталеїн | en_US |
dc.subject | кислотне число | en_US |
dc.title | Методичні вказівки до виконання лабораторної роботи на тему: «Визначення органічних кислот у харчових продуктах» з курсу «Біологічно активні сполуки в харчових продуктах» | en_US |
dc.type | Learning Object | en_US |
dc.relation.references | 1. Марх А.Т. Биохимия консервирования плодов и овощей. - М.: «Пищевая промышленность», 1973, - 359с. | en_US |
dc.relation.references | 2. Фан – Юнг А.Ф., Флауменбаум Б.Л., Изотов А.К. и др. Технология консервирования плодов, овощей, мяса и рыбы. - М.: «Пищевая промышленность», 1980, - 336с. | en_US |
dc.relation.references | 3. Флауменбаум Б.Л., Танчев С.С., Гришин М.А. Основы консервирования пищевых продуктов. - М.: Агропромиздат, 1986, - 494с. | en_US |
dc.coverage.country | UA | en_US |
Bildumetan azaltzen da: | Наукові публікації працівників кафедри харчової біотехнології і хімії |
Item honetako fitxategiak:
Fitxategia | Deskribapena | Tamaina | Formatua | |
---|---|---|---|---|
ЛР №3 Органічні кислоти (методичка).pdf | 592,59 kB | Adobe PDF | Bistaratu/Ireki |
DSpaceko itemak copyright bidez babestuta daude, eskubide guztiak gordeta, baldin eta kontrakoa adierazten ez bada.
Administratzailearen tresnak