Bitte benutzen Sie diese Kennung, um auf die Ressource zu verweisen:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/21265| Titel: | Методичні вказівки до виконання лабораторної роботи на тему: «Визначення органічних кислот у харчових продуктах» з курсу «Біологічно активні сполуки в харчових продуктах» |
| Autor(en): | Джур, Ярослава Богданівна |
| Bibliographic description (Ukraine): | Методичні вказівки до виконання лабораторної роботи на тему: «Визначення органічних кислот у харчових продуктах» з курсу «Біологічно активні сполуки в харчових продуктах» для студентів денної форми навчання напряму підготовки _6.051702 "Технологічна експертиза та безпека харчової продукції"- Тернопіль: ТНТУ, 2017 - 12с. |
| Erscheinungsdatum: | Mai-2017 |
| Date of entry: | 19-Jun-2017 |
| Country (code): | UA |
| Stichwörter: | харчові кислоти загальна кислотність активна кислотність титрування колориметричний метод потенціометричний метод фенолфталеїн кислотне число |
| Zusammenfassung: | В методичних вказівках розглядаються методи визначення загальної та активної кислотності в харчових продуктах |
| URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/21265 |
| References (Ukraine): | 1. Марх А.Т. Биохимия консервирования плодов и овощей. - М.: «Пищевая промышленность», 1973, - 359с. 2. Фан – Юнг А.Ф., Флауменбаум Б.Л., Изотов А.К. и др. Технология консервирования плодов, овощей, мяса и рыбы. - М.: «Пищевая промышленность», 1980, - 336с. 3. Флауменбаум Б.Л., Танчев С.С., Гришин М.А. Основы консервирования пищевых продуктов. - М.: Агропромиздат, 1986, - 494с. |
| Content type: | Learning Object |
| Enthalten in den Sammlungen: | Наукові публікації працівників кафедри харчової біотехнології і хімії |
Dateien zu dieser Ressource:
| Datei | Beschreibung | Größe | Format | |
|---|---|---|---|---|
| ЛР №3 Органічні кислоти (методичка).pdf | 592,59 kB | Adobe PDF | Öffnen/Anzeigen |
Alle Ressourcen in diesem Repository sind urheberrechtlich geschützt, soweit nicht anderweitig angezeigt.
Administrationswerkzeuge