Veuillez utiliser cette adresse pour citer ce document : http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/9028

Titre: Підбір протеолітичних препаратів для отримання харчових білкових гідролізатів
Auteur(s): Вареник, І.
Агрес, Г.
Бицок, В.
Островська, Н.
Сторож, Л.
Юкало, В.
Affiliation: Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя
Bibliographic description (Ukraine): Підбір протеолітичних препаратів для отримання харчових білкових гідролізатів / І. Вареник, Г. Агрес, В. Бицок, Н. Островська, Л. Сторож, В. Юкало // Збірник тез доповідей ⅩⅥ наукової конференції ТНТУ ім. Ів. Пулюя, 5-6 грудня 2012 року — Т. : ТНТУ, 2012 — Том Ⅰ: Природничі науки та інформаційні технології. — С. 43. — (Хімія, хімічна, біологічна та харчова технології).
Bibliographic description (International): Varenyk I., Ahres H., Bytsok V., Ostrovska N., Storozh L., Yukalo V. (2012) Pidbir proteolitychnykh preparativ dlia otrymannia kharchovykh bilkovykh hidrolizativ. Collection of abstracts ⅩⅥ Conference of Ternopil Ivan Puluj National Technical University (Tern., 5-6 December 2012), vol. Ⅰ, pp. 43 [in Ukrainian].
Is part of: Збірник тез доповідей ⅩⅥ наукової конференції Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя
Conference/Event: ⅩⅥ наукова конференція Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя
Journal/Collection: Збірник тез доповідей ⅩⅥ наукової конференції Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя
Volume: Ⅰ: Природничі науки та інформаційні технології
Date de publication: 5-déc-2012
Date of entry: 11-fév-2016
Editeur: ТНТУ
TNTU
Place of the edition/event: Україна, Тернопіль
Ukraine, Ternopil
Temporal Coverage: 5-6 грудня 2012 року
5-6 December 2012
UDC: 664
Page range: 43
Start page: 43
End page: 43
URI/URL: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/9028
Content type: Article
Collection(s) :ⅩⅥ Наукова конференція Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя (2012)



Tous les documents dans DSpace sont protégés par copyright, avec tous droits réservés.