Skip navigation
銝駁△
瘚��
蝷曄黎
& ����
Browse Items by:
Issue Date
Author
Title
Subject
UDC
Submit Date
Content types
Languages
Magazines/collections
Conferences/Events
Edition containing
ISSN
Publishers
Affiliation
Degrees of dissertation
Graduation of theses
Discipline Dissertations
Dissertation councils
Institute for the protection of theses
Date submitted
瘙
Language
中文
українська
Türkçe
ไทย
svenska
português
polski
norsk
日本語
italiano
Bahasa Indonesia
magyar
Galician
français
Basque
Eesti
español
Ελληνικά
Deutsch
Welsh
čeština
català
български
English
蝑曉��:
My DSpace
���mail
��
蝻�葵鈭箄���
ELARTU — Інституційний репозитарій ТНТУ імені Івана Пулюя
Search
��粉:
��DSpace
Факультет інженерії машин, споруд та технологій (ФМТ)
Кафедра харчової біотехнології і хімії (ХБ)
Навчальні матеріали кафедри харчової біотехнології і хімії
Наукові публікації працівників кафедри харчової біотехнології і хімії
�
Current filters:
Title
Author
Subject
Date Issued
Content type
Language
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Start a new search
Add filters:
Use filters to refine the search results.
Title
Author
Subject
Date Issued
Content type
Language
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
蝏�� 1-11 隞� 11.
銝��銝�
1
銝��銝�
蝚血���辣:
Type
Issue Date
Date of entry
Title
Author(s)
Learning Object
十一月-2016
22-六月-2017
Технології молочних консервів та перероблення вторинної молочної сировини : Конспект лекцій з курсу "Технології молока і молочних продуктів"
Рибак, Ольга Миколаївна
;
Rybak, Olga
Learning Object
十月-2016
22-六月-2017
"Технології незбираномолочних продуктів і морозива" : Конспект лекцій з курсу "Технологія молока і молочних продуктів"
Рибак, Ольга Миколаївна
;
Rybak, Olga
Learning Object
十一月-2016
22-六月-2017
Технології маслоробста та сироробства : Конспект лекцій з курсу "Технологія молока і молочних продуктів"
Рибак, Ольга Миколаївна
;
Rybak, Olga
Learning Object
十一月-2016
22-六月-2017
Програма та методичні вказівки щодо проходження фахової практики для студентів спеціальності 181 «Харчові виробництва»
Рибак, Ольга Миколаївна
;
Rybak, Olga
;
Сторож, Людмила Анатоліївна
;
Storosh, Ludmyla
Learning Object
十一月-2016
22-六月-2017
Методичні вказівки до виконання курсового проекту студентами спеціальності 181 «Харчові виробництва» (6.051701 «Харчові технології та інженерія») спеціалізації “Зберігання, консервування і переробка молока”
Рибак, Ольга Миколаївна
;
Rybak, Olga
;
Сторож, Людмила Анатоліївна
;
Storosh, Ludmyla
Learning Object
五月-2014
26-四月-2017
Загальні технології харчової промисловості Розділ «Технології молока і молочних продуктів» конспект лекцій
Рибак, Ольга Миколаївна
;
Rybak, Olga
Learning Object
22-八月-2016
22-八月-2016
Методичні вказівки до виконання курсового і дипломного проектів студентами спеціальності 7.05170108 «Технології зберігання, консервування та переробки молока» усіх форми навчання
Рибак, Ольга Миколаївна
;
Rybak, Olga
Learning Object
22-八月-2016
22-八月-2016
Методичні вказівки до виконання курсового і дипломного проектів студентами напряму підготовки 6.051701 «Харчові технології та інженерія» із спеціалізації «Зберігання, консервування та переробки молока» усіх форми навчання
Рибак, Ольга Миколаївна
;
Rybak, Olga
;
Сторож, Людмила Анатоліївна
;
Storosh, Ludmyla
Book
十月-2013
26-四月-2017
Загальні технології харчової промисловості Розділ «Технології м’яса і м’ясних продуктів»: конспект лекцій
Рибак, Ольга Миколаївна
;
Rybak, Olga
Learning Object
五月-2014
26-四月-2017
Загальні технології харчової промисловості Розділ «Технології молока і молочних продуктів» : методичні вказівки до лабораторних робіт
Рибак, Ольга Миколаївна
;
Rybak, Olga
Book
五月-2014
26-四月-2017
Загальні технології харчової промисловості "Розділ «Технології м’яса і м’ясних продуктів», методичні вказівки до лабораторних робіт
Рибак, Ольга Миколаївна
;
Rybak, Olga
蝏�� 1-11 隞� 11.
銝��銝�
1
銝��銝�
Discover
Author
11
Рибак, Ольга Миколаївна
3
Storosh, Ludmyla
3
Сторож, Людмила Анатоліївна
Subject
5
технології молока
3
морозиво
3
сировина
3
технології
2
виробництво
2
курсовий проект
2
м'ясо
2
масло
2
молочні консерви
2
харчові технології
1
вимоги
1
виробничі цехи
1
завдання
1
згущення
1
кисломолочні напої
1
класифікація
1
ковбасні вироби
1
м'ясопереробна промисловість
1
методичні вказівки
1
молоко
.
next >
Date issued
7
2016
3
2014
1
2013
by type of content
9
Learning Object
2
Book
by languages
11
uk