Link lub cytat.
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/7479
| Tytuł: | Використання консервантів в харчовій промисловості |
| Inne tytuły: | The use of preservatives in food |
| Authors: | Юськів, Н. Кухтин, М. Uskiv, N. Kuhtyn, M. |
| Affiliation: | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя |
| Bibliographic description (Ukraine): | Юськів Н. Використання консервантів в харчовій промисловості / Н. Юськів, М. Кухтин // Матеріали ⅩⅧ наукової конференції ТНТУ ім. І. Пулюя, 29-30 жовтня 2014 року — Т. : ТНТУ, 2014 — С. 173. — (Секція: Хімія.хімічна, біологічна та харчова технології). |
| Bibliographic description (International): | Uskiv N., Kuhtyn M. (2014) Vykorystannia konservantiv v kharchovii promyslovosti [The use of preservatives in food]. Materialy ⅩⅧ naukovoi konferentsii TNTU im. I. Puliuia (Tern., 29-30 October 2014), pp. 173 [in Ukrainian]. |
| Część publikacji: | Матеріали ⅩⅧ наукової конференції Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя |
| Konferencja/wydarzenie: | ⅩⅧ наукова конференція Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя |
| Journal/kolekcja: | Матеріали ⅩⅧ наукової конференції Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя |
| Data wydania: | 29-paź-2014 |
| Date of entry: | 22-sty-2016 |
| Wydawca: | ТНТУ TNTU |
| Place edycja: | Україна, Тернопіль Ukraine, Ternopil |
| Zakresu czasowego: | 29-30 жовтня 2014 року 29-30 October 2014 |
| UDC: | 664.8.030 |
| Zakres stron: | 173 |
| Główna strona: | 173 |
| Strona końcowa: | 173 |
| URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/7479 |
| Typ zawartości: | Article |
| Występuje w kolekcjach: | XVIII наукова конференція ТНТУ ім. І. Пулюя, (2014) |
Pliki tej pozycji:
| Plik | Opis | Wielkość | Format | |
|---|---|---|---|---|
| ConfTNTU_2014_Uskiv_N-The_use_of_preservatives_in_food_173.pdf | 275,7 kB | Adobe PDF | Przeglądanie/Otwarcie | |
| ConfTNTU_2014_Uskiv_N-The_use_of_preservatives_in_food_173.djvu | 15,24 kB | DjVu | Przeglądanie/Otwarcie | |
| ConfTNTU_2014_Uskiv_N-The_use_of_preservatives_in_food_173__COVER.png | 1,39 MB | image/png | Przeglądanie/Otwarcie |
Pozycje DSpace są chronione prawami autorskimi