Моля, използвайте този идентификатор за цитиране или линк към този публикация:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/7479
Заглавие: | Використання консервантів в харчовій промисловості |
Други Заглавия: | The use of preservatives in food |
Автори: | Юськів, Н. Кухтин, М. Uskiv, N. Kuhtyn, M. |
Affiliation: | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя |
Bibliographic description (Ukraine): | Юськів Н. Використання консервантів в харчовій промисловості / Н. Юськів, М. Кухтин // Матеріали ⅩⅧ наукової конференції ТНТУ ім. І. Пулюя, 29-30 жовтня 2014 року — Т. : ТНТУ, 2014 — С. 173. — (Секція: Хімія.хімічна, біологічна та харчова технології). |
Bibliographic description (International): | Uskiv N., Kuhtyn M. (2014) Vykorystannia konservantiv v kharchovii promyslovosti [The use of preservatives in food]. Materialy ⅩⅧ naukovoi konferentsii TNTU im. I. Puliuia (Tern., 29-30 October 2014), pp. 173 [in Ukrainian]. |
Is part of: | Матеріали ⅩⅧ наукової конференції Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя |
Conference/Event: | ⅩⅧ наукова конференція Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя |
Journal/Collection: | Матеріали ⅩⅧ наукової конференції Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя |
Дата на Публикуване: | 29-Окт-2014 |
Date of entry: | 22-Яну-2016 |
Издател: | ТНТУ TNTU |
Place of the edition/event: | Україна, Тернопіль Ukraine, Ternopil |
Temporal Coverage: | 29-30 жовтня 2014 року 29-30 October 2014 |
UDC: | 664.8.030 |
Page range: | 173 |
Start page: | 173 |
End page: | 173 |
URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/7479 |
Content type: | Article |
Показва се в Колекции: | XVIII наукова конференція ТНТУ ім. І. Пулюя, (2014) |
Файлове в Този Публикация:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
ConfTNTU_2014_Uskiv_N-The_use_of_preservatives_in_food_173.pdf | 275,7 kB | Adobe PDF | Изглед/Отваряне | |
ConfTNTU_2014_Uskiv_N-The_use_of_preservatives_in_food_173.djvu | 15,24 kB | DjVu | Изглед/Отваряне | |
ConfTNTU_2014_Uskiv_N-The_use_of_preservatives_in_food_173__COVER.png | 1,39 MB | image/png | Изглед/Отваряне |
Публикацияте в DSpace са защитени с авторско право, с всички права запазени, освен ако не е указно друго.