Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/7316
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Лебеденко, Тетяна | uk |
dc.contributor.author | Соколова, Наталія | uk |
dc.contributor.author | Lebedenko, Tatiana | uk |
dc.contributor.author | Sokolova, Natalia | uk |
dc.coverage.temporal | 19–21 травня 2015 року | uk |
dc.date.accessioned | 2016-01-21T14:58:53Z | - |
dc.date.available | 2016-01-21T14:58:53Z | - |
dc.date.created | 2015-05-19 | uk |
dc.date.issued | 2015-05-19 | uk |
dc.identifier.citation | Лебеденко Т. Особливості оцінки та проблеми підвищення харчової цінності пшеничного хліба / Тетяна Лебеденко, Наталія Соколова // Матеріали Міжнародної науково-технічної конференції «Фундаментальні та прикладні проблеми сучасних технологій», 19–21 травня 2015 року — Т. : ТНТУ, 2015 — С. 208-209. — (Фундаментальні проблеми харчових, біо- та нанотехнологій). | uk |
dc.identifier.uri | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/7316 | - |
dc.format.extent | 208-209 | uk |
dc.language.iso | uk | uk |
dc.publisher | ТНТУ | uk |
dc.publisher | TNTU | uk |
dc.relation.ispartof | Збірник тез доповідей Міжнародної науково-технічної конференції «Фундаментальні та прикладні проблеми сучасних технологій» присвяченої 55-річчю заснування ТНТУ та 170-річчю з дня народження Івана Пулюя | uk |
dc.title | Особливості оцінки та проблеми підвищення харчової цінності пшеничного хліба | uk |
dc.title.alternative | Features evaluation and problem of increasing the nutritional value of wheat bread | uk |
dc.type | Article | uk |
dc.coverage.placename | Україна, Тернопіль | uk |
dc.coverage.placename | Ukraine, Ternopil | uk |
dc.subject.udc | 664.661.0223.3-021.4 | uk |
dc.subject.udc | 582.635.5 | uk |
dc.identifier.citationen | Lebedenko T., Sokolova N. (2015) Osoblyvosti otsinky ta problemy pidvyshchennia kharchovoi tsinnosti pshenychnoho khliba [Features evaluation and problem of increasing the nutritional value of wheat bread]. Materialy Mizhnarodnoi naukovo-tekhnichnoi konferentsii "Fundamentalni ta prykladni problemy suchasnykh tekhnolohii" (Tern., 19–21 travnia 2015 roku), pp. 208-209 [in Ukrainian]. | uk |
dc.contributor.affiliation | Одеська національна академія харчових технологій ,Україна | uk |
dc.citation.journalTitle | Збірник тез доповідей Міжнародної науково-технічної конференції «Фундаментальні та прикладні проблеми сучасних технологій» присвяченої 55-річчю заснування ТНТУ та 170-річчю з дня народження Івана Пулюя | uk |
dc.citation.spage | 208 | uk |
dc.citation.epage | 209 | uk |
dc.citation.conference | Міжнародна науково-технічна конференція «Фундаментальні та прикладні проблеми сучасних технологій» | uk |
Розташовується у зібраннях: | Конференція „Фундаментальні та прикладні проблеми сучасних технологій“ (2015) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Conf_2015_Lebedenko_T-Features_evaluation_and_208-209.pdf | 388,37 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити | |
Conf_2015_Lebedenko_T-Features_evaluation_and_208-209.djvu | 34,07 kB | DjVu | Переглянути/відкрити | |
Conf_2015_Lebedenko_T-Features_evaluation_and_208-209__COVER.png | 553,33 kB | image/png | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.