Bitte benutzen Sie diese Kennung, um auf die Ressource zu verweisen: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/6857

Titel: Сучасні тенденції розвитку підприємств кондитерської галузі в Україні
Autor(en): Мандзин, Ірина
Машлій, Галина Богданівна
Affiliation: Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя
Bibliographic description (Ukraine): Мандзин І. Сучасні тенденції розвитку підприємств кондитерської галузі в Україні / Мандзин Ірина, Машлій Галина // Матеріали Всеукраїнської наукової конференції за міжнародної участі «Перспективи розвитку економічних систем у середовищі глобально орієнтованого трансформаційного простору», 6 травня 2015 р. — Т. : Крок, 2015 — С. 75-77. — (Секція 2. Формування ефективних моделей управління економічними системами мікрорівня).
Bibliographic description (International): Mandzyn I., Mashlii H. B. (2015) Suchasni tendentsii rozvytku pidpryiemstv kondyterskoi haluzi v Ukraini. Materials of Ukrainian scientific conference with international participation "Prospects of development of economic systems in the environment globally oriented transformation space" (Tern., May 6, 2015), pp. 75-77 [in Ukrainian].
Is part of: Матеріали Всеукраїнської наукової конференції за міжнародної участі «Перспективи розвитку економічних систем у середовищі глобально орієнтованого трансформаційного простору»
Materials of Ukrainian scientific conference with international participation "Prospects of development of economic systems in the environment globally oriented transformation space"
Erscheinungsdatum: 16-Apr-2015
Date of entry: 29-Dez-2015
Herausgeber: Крок
Krok
Place of the edition/event: Україна, Тернопіль
Ukraine, Ternopil
Temporal Coverage: 6 травня 2015 р.
May 6, 2015
Page range: 75-77
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/6857
Copyright owner: © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2015
URL for reference material: http://ukrkondprom.com.ua
http://rurik.com.ua/
References (Ukraine): 1. Галушко О. С. Тенденції розвитку ринку кондитерських виробів та особливості трансформації у системі цінностей його учасників / О. С. Галушко // Актуальні проблеми економіки. - 2009. - № 1. - С. 15 - 21.
2. Лозова. Т. Використання пакувальних матеріалів для збереження якості нових вафель [Текст] / Т. Лозова // Хлібопекарська і кондитерська промисловість України. — 2014. — № 6. — С. 3—6.
3. Офіційний сайт Асоціації українських кондитерів «Укркондпром» http://ukrkondprom.com.ua
4. Сирохман. I. Споживчі властивості нових вафель з використанням природних нетрадиційних інгредієнтів [Текст] / I. Сирохман, Т. Лозова // Хлібопекарська і кондитерська промисловість України. – 2015. – № 2. – С. 3–7.
5. Дудка Т. В. Сучасний стан та оцінка прибутковості діяльності підприємств кондитерської промисловості України / Т. В. Дудка, О. С. Хмурківська // Економіка харчової промисловості. - 2014. - № 2. - С. 17-20.
6. Офіційний сайт Національного рейтингового агентства «Рюрік» - http://rurik.com.ua/.
References (International): 1. Halushko O. S. Tendentsii rozvytku rynku kondyterskykh vyrobiv ta osoblyvosti transformatsii u systemi tsinnostei yoho uchasnykiv, O. S. Halushko, Aktualni problemy ekonomiky, 2009, No 1, P. 15 - 21.
2. Lozova. T. Vykorystannia pakuvalnykh materialiv dlia zberezhennia yakosti novykh vafel [Text], T. Lozova, Khlibopekarska i kondyterska promyslovist Ukrainy, 2014, No 6, P. 3-6.
3. Ofitsiinyi sait Asotsiatsii ukrainskykh kondyteriv "Ukrkondprom" http://ukrkondprom.com.ua
4. Syrokhman. I. Spozhyvchi vlastyvosti novykh vafel z vykorystanniam pryrodnykh netradytsiinykh inhrediientiv [Text], I. Syrokhman, T. Lozova, Khlibopekarska i kondyterska promyslovist Ukrainy, 2015, No 2, P. 3–7.
5. Dudka T. V. Suchasnyi stan ta otsinka prybutkovosti diialnosti pidpryiemstv kondyterskoi promyslovosti Ukrainy, T. V. Dudka, O. S. Khmurkivska, Ekonomika kharchovoi promyslovosti, 2014, No 2, P. 17-20.
6. Ofitsiinyi sait Natsionalnoho reitynhovoho ahentstva "Riurik" - http://rurik.com.ua/.
Content type: Article
Enthalten in den Sammlungen:Конференція „Перспективи розвитку екон. систем у серед. глобально орієнтованого трансф. простору“ (2015)



Alle Ressourcen in diesem Repository sind urheberrechtlich geschützt, soweit nicht anderweitig angezeigt.