Por favor, use este identificador para citar o enlazar este ítem: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/6857

Registro completo de metadatos
Campo DC Valor Lengua/Idioma
dc.contributor.authorМандзин, Іринаuk
dc.contributor.authorМашлій, Галина Богданівнаuk
dc.coverage.temporal6 травня 2015 р.uk
dc.coverage.temporalMay 6, 2015uk
dc.date.accessioned2015-12-29T16:22:24Z-
dc.date.available2015-12-29T16:22:24Z-
dc.date.created2015-04-16uk
dc.date.issued2015-04-16uk
dc.identifier.citationМандзин І. Сучасні тенденції розвитку підприємств кондитерської галузі в Україні / Мандзин Ірина, Машлій Галина // Матеріали Всеукраїнської наукової конференції за міжнародної участі «Перспективи розвитку економічних систем у середовищі глобально орієнтованого трансформаційного простору», 6 травня 2015 р. — Т. : Крок, 2015 — С. 75-77. — (Секція 2. Формування ефективних моделей управління економічними системами мікрорівня).uk
dc.identifier.urihttp://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/6857-
dc.format.extent75-77uk
dc.language.isoukuk
dc.publisherКрокuk
dc.publisherKrokuk
dc.relation.ispartofМатеріали Всеукраїнської наукової конференції за міжнародної участі «Перспективи розвитку економічних систем у середовищі глобально орієнтованого трансформаційного простору»uk
dc.relation.ispartofMaterials of Ukrainian scientific conference with international participation "Prospects of development of economic systems in the environment globally oriented transformation space"uk
dc.relation.urihttp://ukrkondprom.com.uauk
dc.relation.urihttp://rurik.com.ua/uk
dc.titleСучасні тенденції розвитку підприємств кондитерської галузі в Україніuk
dc.typeArticleuk
dc.rights.holder© Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2015uk
dc.coverage.placenameУкраїна, Тернопільuk
dc.coverage.placenameUkraine, Ternopiluk
dc.relation.references1. Галушко О. С. Тенденції розвитку ринку кондитерських виробів та особливості трансформації у системі цінностей його учасників / О. С. Галушко // Актуальні проблеми економіки. - 2009. - № 1. - С. 15 - 21.uk
dc.relation.references2. Лозова. Т. Використання пакувальних матеріалів для збереження якості нових вафель [Текст] / Т. Лозова // Хлібопекарська і кондитерська промисловість України. — 2014. — № 6. — С. 3—6.uk
dc.relation.references3. Офіційний сайт Асоціації українських кондитерів «Укркондпром» http://ukrkondprom.com.uauk
dc.relation.references4. Сирохман. I. Споживчі властивості нових вафель з використанням природних нетрадиційних інгредієнтів [Текст] / I. Сирохман, Т. Лозова // Хлібопекарська і кондитерська промисловість України. – 2015. – № 2. – С. 3–7.uk
dc.relation.references5. Дудка Т. В. Сучасний стан та оцінка прибутковості діяльності підприємств кондитерської промисловості України / Т. В. Дудка, О. С. Хмурківська // Економіка харчової промисловості. - 2014. - № 2. - С. 17-20.uk
dc.relation.references6. Офіційний сайт Національного рейтингового агентства «Рюрік» - http://rurik.com.ua/.uk
dc.relation.referencesen1. Halushko O. S. Tendentsii rozvytku rynku kondyterskykh vyrobiv ta osoblyvosti transformatsii u systemi tsinnostei yoho uchasnykiv, O. S. Halushko, Aktualni problemy ekonomiky, 2009, No 1, P. 15 - 21.uk
dc.relation.referencesen2. Lozova. T. Vykorystannia pakuvalnykh materialiv dlia zberezhennia yakosti novykh vafel [Text], T. Lozova, Khlibopekarska i kondyterska promyslovist Ukrainy, 2014, No 6, P. 3-6.uk
dc.relation.referencesen3. Ofitsiinyi sait Asotsiatsii ukrainskykh kondyteriv "Ukrkondprom" http://ukrkondprom.com.uauk
dc.relation.referencesen4. Syrokhman. I. Spozhyvchi vlastyvosti novykh vafel z vykorystanniam pryrodnykh netradytsiinykh inhrediientiv [Text], I. Syrokhman, T. Lozova, Khlibopekarska i kondyterska promyslovist Ukrainy, 2015, No 2, P. 3–7.uk
dc.relation.referencesen5. Dudka T. V. Suchasnyi stan ta otsinka prybutkovosti diialnosti pidpryiemstv kondyterskoi promyslovosti Ukrainy, T. V. Dudka, O. S. Khmurkivska, Ekonomika kharchovoi promyslovosti, 2014, No 2, P. 17-20.uk
dc.relation.referencesen6. Ofitsiinyi sait Natsionalnoho reitynhovoho ahentstva "Riurik" - http://rurik.com.ua/.uk
dc.identifier.citationenMandzyn I., Mashlii H. B. (2015) Suchasni tendentsii rozvytku pidpryiemstv kondyterskoi haluzi v Ukraini. Materials of Ukrainian scientific conference with international participation "Prospects of development of economic systems in the environment globally oriented transformation space" (Tern., May 6, 2015), pp. 75-77 [in Ukrainian].uk
dc.contributor.affiliationТернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюяuk
Aparece en las colecciones: Конференція „Перспективи розвитку екон. систем у серед. глобально орієнтованого трансф. простору“ (2015)



Los ítems de DSpace están protegidos por copyright, con todos los derechos reservados, a menos que se indique lo contrario.