Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/6857

Назва: Сучасні тенденції розвитку підприємств кондитерської галузі в Україні
Автори: Мандзин, Ірина
Машлій, Галина Богданівна
Приналежність: Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя
Бібліографічний опис: Мандзин І. Сучасні тенденції розвитку підприємств кондитерської галузі в Україні / Мандзин Ірина, Машлій Галина // Матеріали Всеукраїнської наукової конференції за міжнародної участі «Перспективи розвитку економічних систем у середовищі глобально орієнтованого трансформаційного простору», 6 травня 2015 р. — Т. : Крок, 2015 — С. 75-77. — (Секція 2. Формування ефективних моделей управління економічними системами мікрорівня).
Bibliographic description: Mandzyn I., Mashlii H. B. (2015) Suchasni tendentsii rozvytku pidpryiemstv kondyterskoi haluzi v Ukraini. Materials of Ukrainian scientific conference with international participation "Prospects of development of economic systems in the environment globally oriented transformation space" (Tern., May 6, 2015), pp. 75-77 [in Ukrainian].
Є частиною видання: Матеріали Всеукраїнської наукової конференції за міжнародної участі «Перспективи розвитку економічних систем у середовищі глобально орієнтованого трансформаційного простору»
Materials of Ukrainian scientific conference with international participation "Prospects of development of economic systems in the environment globally oriented transformation space"
Дата публікації: 16-кві-2015
Дата внесення: 29-гру-2015
Видавництво: Крок
Krok
Місце видання, проведення: Україна, Тернопіль
Ukraine, Ternopil
Часове охоплення: 6 травня 2015 р.
May 6, 2015
Діапазон сторінок: 75-77
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/6857
Власник авторського права: © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2015
URL-посилання пов’язаного матеріалу: http://ukrkondprom.com.ua
http://rurik.com.ua/
Перелік літератури: 1. Галушко О. С. Тенденції розвитку ринку кондитерських виробів та особливості трансформації у системі цінностей його учасників / О. С. Галушко // Актуальні проблеми економіки. - 2009. - № 1. - С. 15 - 21.
2. Лозова. Т. Використання пакувальних матеріалів для збереження якості нових вафель [Текст] / Т. Лозова // Хлібопекарська і кондитерська промисловість України. — 2014. — № 6. — С. 3—6.
3. Офіційний сайт Асоціації українських кондитерів «Укркондпром» http://ukrkondprom.com.ua
4. Сирохман. I. Споживчі властивості нових вафель з використанням природних нетрадиційних інгредієнтів [Текст] / I. Сирохман, Т. Лозова // Хлібопекарська і кондитерська промисловість України. – 2015. – № 2. – С. 3–7.
5. Дудка Т. В. Сучасний стан та оцінка прибутковості діяльності підприємств кондитерської промисловості України / Т. В. Дудка, О. С. Хмурківська // Економіка харчової промисловості. - 2014. - № 2. - С. 17-20.
6. Офіційний сайт Національного рейтингового агентства «Рюрік» - http://rurik.com.ua/.
References: 1. Halushko O. S. Tendentsii rozvytku rynku kondyterskykh vyrobiv ta osoblyvosti transformatsii u systemi tsinnostei yoho uchasnykiv, O. S. Halushko, Aktualni problemy ekonomiky, 2009, No 1, P. 15 - 21.
2. Lozova. T. Vykorystannia pakuvalnykh materialiv dlia zberezhennia yakosti novykh vafel [Text], T. Lozova, Khlibopekarska i kondyterska promyslovist Ukrainy, 2014, No 6, P. 3-6.
3. Ofitsiinyi sait Asotsiatsii ukrainskykh kondyteriv "Ukrkondprom" http://ukrkondprom.com.ua
4. Syrokhman. I. Spozhyvchi vlastyvosti novykh vafel z vykorystanniam pryrodnykh netradytsiinykh inhrediientiv [Text], I. Syrokhman, T. Lozova, Khlibopekarska i kondyterska promyslovist Ukrainy, 2015, No 2, P. 3–7.
5. Dudka T. V. Suchasnyi stan ta otsinka prybutkovosti diialnosti pidpryiemstv kondyterskoi promyslovosti Ukrainy, T. V. Dudka, O. S. Khmurkivska, Ekonomika kharchovoi promyslovosti, 2014, No 2, P. 17-20.
6. Ofitsiinyi sait Natsionalnoho reitynhovoho ahentstva "Riurik" - http://rurik.com.ua/.
Тип вмісту: Article
Розташовується у зібраннях:Конференція „Перспективи розвитку екон. систем у серед. глобально орієнтованого трансф. простору“ (2015)



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.