Veuillez utiliser cette adresse pour citer ce document : http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/6560
Titre: Інноваційні підходи стимулювання персоналу як спосіб підвищення конкурентоспроможності підприємства на прикладі ТОВ "Тер-Пінгвін"
Autre(s) titre(s): Innovative approaches to incent employees as a way of improving competitiveness in the example of First Division-restaurant "Tropik"
Auteur(s): Брилінська, Олена Ігорівна
Brylinska, Olena Ihorivna
Bibliographic description (Ukraine): Брилінська О. І. Інноваційні підходи стимулювання персоналу як спосіб підвищення конкурентоспроможності підприємства на прикладі ТОВ "Тер-Пінгвін": дипломна робота магістра за спеціальністю „8.03060102 — менеджмент інноваційної діяльності“/ О. І. Брилінська; Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя. — Тернопіль: ТНТУ,2015 РІК. — 148 с.
Bibliographic description (International): Brylinska O. Innovative approaches to incent employees as a way of improving competitiveness in the example of LLC "Ter-penguin" / O. Brylinska // - Manuscript.
Date de publication: 2015
Date of entry: 22-déc-2015
Editeur: Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя
Place of the edition/event: Тернопіль
UDC: 649.9:658.589:647.25
Mots-clés: Конкурентоспроможність
Персонал
Ключові показники ефективності
Корпоративне навчання персоналу
Оцінка послуг
Крива досвіду
Résumé: В поданій магісерській роботі розглянуто вплив персоналу на конкурентоспроможність підприємства. Роботу виконано на базі підприємства ТОВ «Тер-пінгвін», ресторан «Тропік». Досліджено системи мотивації та залучення персоналу, їхній вплив на продуктивність праці та підвищення рівня сервісу. Проаналізовано вітчизняний і зарубіжний досвід щодо досліджуваного питання. На основі отриманих даних по об’єкту дослідження, запропоновано три альтернативні варіанти щодо підвищення рівня мотивації. Особливу увагу приділено системі ключових показників ефективності, як інноваційному методу мотивації персоналу. Досліджено ефект від впровадження даного методу на ступінь досягнення стратегічних цілей ресторану. Вивчено ефект кривої досвіду на продуктивність підприємства та шляхи її оптимізації. Проведено порівняння річних витрат адміністрації на набір нових працівників із витратами на впровадження програми корпоративного навчання. Перевірено запропоновані варіанти на економічну ефективність.
In the submitted work the impact of employee on firm`s competitiveness has been explored. The research is based on the LLC "Ter-penguin", namely restaurant "Tropic". Studies of motivation and employee`s engagement, its impact on productivity and quality of service. Analysis of national and foreign experience on given topic. Based on the object of study three alternatives have been proposed to enhance motivation. Particular attention is paid to the system of key performance indicators as innovative method of motivation. The effects of the implementation of this method on achievement of the strategic goals of the company. The effect of the experience curve on the company and the ways of its optimization have been explored in the work. A comparison of annual spending on recruitment process to the cost of implementing the corporate training program has been completed. proposed options were tested for economic efficiency.
URI/URL: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/6560
Content type: Other
Collection(s) :8.03060102 — менеджмент інноваційної діяльності

Fichier(s) constituant ce document :
Fichier Description TailleFormat 
Анотація.pdfАнотація136,68 kBAdobe PDFVoir/Ouvrir
Анотація.docxАнотація27,99 kBMicrosoft Word XMLVoir/Ouvrir


Tous les documents dans DSpace sont protégés par copyright, avec tous droits réservés.

Outils d'administration