Link lub cytat. http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/6536

Tytuł: Особенности внедрения мсфо в практику работы пищевых предприятий в беларуси и туркменистане
Authors: Козлова, Елена
Курбанов, Сапардурды
Akcesoria: Могилевский государственный университет продовольствия, Республика Беларусь
Cytat: Козлова Е. Особенности внедрения мсфо в практику работы пищевых предприятий в беларуси и туркменистане / Елена Козлова, Сапардурды Курбанов // Тези доповідей міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 8-9 жовтня 2015 р. — Т. : ТНТУ, 2015 — С. 214. — (Секція стандартизація, сертифікація сировини і харчових продуктів).
Bibliographic description: Kozlova E., Kurbanov S. (2015) Osobennosti vnedreniia msfo v praktiku raboty pishchevykh predpriiatii v belarusi i turkmenistane. Book of abstracts International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry" (Tern., 8-9 October 2015), pp. 214 [in Russian].
Część publikacji: Тези доповідей міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Book of abstracts International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry"
Data wydania: 8-paź-2015
Date of entry: 21-gru-2015
Wydawca: ТНТУ
TNTU
Place edycja: Україна, Тернопіль
Ukraine, Ternopil
Zakresu czasowego: 8-9 жовтня 2015 р.
8-9 October 2015
UDC: 657
Zakres stron: 214
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/6536
Właściciel praw autorskich: © Вид-во ТНТУ імені Івана Пулюя, 2015
Typ zawartości: Article
Występuje w kolekcjach:Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2015)



Pozycje DSpace są chronione prawami autorskimi