Please use this identifier to cite or link to this item:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/6536
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Козлова, Елена | uk |
dc.contributor.author | Курбанов, Сапардурды | uk |
dc.coverage.temporal | 8-9 жовтня 2015 р. | uk |
dc.coverage.temporal | 8-9 October 2015 | uk |
dc.date.accessioned | 2015-12-21T14:44:24Z | - |
dc.date.available | 2015-12-21T14:44:24Z | - |
dc.date.created | 2015-10-08 | uk |
dc.date.issued | 2015-10-08 | uk |
dc.identifier.citation | Козлова Е. Особенности внедрения мсфо в практику работы пищевых предприятий в беларуси и туркменистане / Елена Козлова, Сапардурды Курбанов // Тези доповідей міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 8-9 жовтня 2015 р. — Т. : ТНТУ, 2015 — С. 214. — (Секція стандартизація, сертифікація сировини і харчових продуктів). | uk |
dc.identifier.uri | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/6536 | - |
dc.format.extent | 214 | uk |
dc.language.iso | ru | uk |
dc.publisher | ТНТУ | uk |
dc.publisher | TNTU | uk |
dc.relation.ispartof | Тези доповідей міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ | uk |
dc.relation.ispartof | Book of abstracts International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry" | uk |
dc.title | Особенности внедрения мсфо в практику работы пищевых предприятий в беларуси и туркменистане | uk |
dc.type | Article | uk |
dc.rights.holder | © Вид-во ТНТУ імені Івана Пулюя, 2015 | uk |
dc.coverage.placename | Україна, Тернопіль | uk |
dc.coverage.placename | Ukraine, Ternopil | uk |
dc.subject.udc | 657 | uk |
dc.identifier.citationen | Kozlova E., Kurbanov S. (2015) Osobennosti vnedreniia msfo v praktiku raboty pishchevykh predpriiatii v belarusi i turkmenistane. Book of abstracts International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry" (Tern., 8-9 October 2015), pp. 214 [in Russian]. | uk |
dc.contributor.affiliation | Могилевский государственный университет продовольствия, Республика Беларусь | uk |
Appears in Collections: | Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2015) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
FSI_2015_Kozlova_E-Osobennosti_vnedreniia_msfo_214.pdf | 148,8 kB | Adobe PDF | View/Open | |
FSI_2015_Kozlova_E-Osobennosti_vnedreniia_msfo_214.djvu | 13,12 kB | DjVu | View/Open | |
FSI_2015_Kozlova_E-Osobennosti_vnedreniia_msfo_214__COVER.png | 540,48 kB | image/png | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.