このアイテムの引用には次の識別子を使用してください: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/6533

Tytuł: Повышение эффективности маркетинговой деятельности предприятий пищевой промышленности на основе сбалансированной системы показателей и рейтинговой оценки
Inne tytuły: Improving the efficiency of the marketing activities of the food industry based on the balanced scorecard and rating
Authors: Klimova, Yuliya
Moskaleva, Alina
Климова, Юлия
Москалева, Алина
Affiliation: Могилевский государственный университет продовольствия, Республика Беларусь
Bibliographic description (Ukraine): Климова Ю. Повышение эффективности маркетинговой деятельности предприятий пищевой промышленности на основе сбалансированной системы показателей и рейтинговой оценки / Юлия Климова, Алина Москалева // Тези доповідей міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 8-9 жовтня 2015 р. — Т. : ТНТУ, 2015 — С. 209-210. — (Секція стандартизація, сертифікація сировини і харчових продуктів).
Bibliographic description (International): Klimova Y., Moskaleva A. (2015) Povyshenie effektivnosti marketinhovoi deiatelnosti predpriiatii pishchevoi promyshlennosti na osnove sbalansirovannoi sistemy pokazatelei i reitinhovoi otsenki [Improving the efficiency of the marketing activities of the food industry based on the balanced scorecard and rating]. Book of abstracts International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry" (Tern., 8-9 October 2015), pp. 209-210 [in Russian].
Część publikacji: Тези доповідей міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Book of abstracts International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry"
Data wydania: 8-paź-2015
Date of entry: 21-gru-2015
Wydawca: ТНТУ
TNTU
Place edycja: Україна, Тернопіль
Ukraine, Ternopil
Zakresu czasowego: 8-9 жовтня 2015 р.
8-9 October 2015
UDC: 339.138
Zakres stron: 209-210
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/6533
Właściciel praw autorskich: © Вид-во ТНТУ імені Івана Пулюя, 2015
Typ zawartości: Article
Występuje w kolekcjach:Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2015)



Pozycje DSpace są chronione prawami autorskimi