Link lub cytat.
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/6533
| Tytuł: | Повышение эффективности маркетинговой деятельности предприятий пищевой промышленности на основе сбалансированной системы показателей и рейтинговой оценки |
| Inne tytuły: | Improving the efficiency of the marketing activities of the food industry based on the balanced scorecard and rating |
| Authors: | Klimova, Yuliya Moskaleva, Alina Климова, Юлия Москалева, Алина |
| Affiliation: | Могилевский государственный университет продовольствия, Республика Беларусь |
| Bibliographic description (Ukraine): | Климова Ю. Повышение эффективности маркетинговой деятельности предприятий пищевой промышленности на основе сбалансированной системы показателей и рейтинговой оценки / Юлия Климова, Алина Москалева // Тези доповідей міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 8-9 жовтня 2015 р. — Т. : ТНТУ, 2015 — С. 209-210. — (Секція стандартизація, сертифікація сировини і харчових продуктів). |
| Bibliographic description (International): | Klimova Y., Moskaleva A. (2015) Povyshenie effektivnosti marketinhovoi deiatelnosti predpriiatii pishchevoi promyshlennosti na osnove sbalansirovannoi sistemy pokazatelei i reitinhovoi otsenki [Improving the efficiency of the marketing activities of the food industry based on the balanced scorecard and rating]. Book of abstracts International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry" (Tern., 8-9 October 2015), pp. 209-210 [in Russian]. |
| Część publikacji: | Тези доповідей міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ Book of abstracts International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry" |
| Data wydania: | 8-paź-2015 |
| Date of entry: | 21-gru-2015 |
| Wydawca: | ТНТУ TNTU |
| Place edycja: | Україна, Тернопіль Ukraine, Ternopil |
| Zakresu czasowego: | 8-9 жовтня 2015 р. 8-9 October 2015 |
| UDC: | 339.138 |
| Zakres stron: | 209-210 |
| URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/6533 |
| Właściciel praw autorskich: | © Вид-во ТНТУ імені Івана Пулюя, 2015 |
| Typ zawartości: | Article |
| Występuje w kolekcjach: | Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2015) |
Pliki tej pozycji:
| Plik | Opis | Wielkość | Format | |
|---|---|---|---|---|
| FSI_2015_Klimova_Y-Improving_the_efficiency_209-210.pdf | 350,82 kB | Adobe PDF | Przeglądanie/Otwarcie | |
| FSI_2015_Klimova_Y-Improving_the_efficiency_209-210.djvu | 27,35 kB | DjVu | Przeglądanie/Otwarcie | |
| FSI_2015_Klimova_Y-Improving_the_efficiency_209-210__COVER.png | 520,09 kB | image/png | Przeglądanie/Otwarcie |
Pozycje DSpace są chronione prawami autorskimi