Defnyddiwch y dynodwr hwn i ddyfynnu neu i gysylltu â'r eitem hon:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/6521
Teitl: | Оцінка якості меду натурального, виробленого в різних регіонах України |
Teitlau Eraill: | Honey quality estimation of natural honey produced in different Ukraine regions |
Awduron: | Лисенко, Г. Л. Леппа, А. Л. Боднарчук, І. М. Lysenko, A. L. Leppa, A. L. Bodnarchyk, I. M. |
Affiliation: | Харківська державна зооветеринарна академія. м. Харків, Україна |
Bibliographic description (Ukraine): | Лисенко Г. Оцінка якості меду натурального, виробленого в різних регіонах України / Г. Лисенко, А. Леппа, І. Боднарчук // Тези доповідей міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 8-9 жовтня 2015 р. — Т. : ТНТУ, 2015 — С. 188-189. — (Секція стандартизація, сертифікація сировини і харчових продуктів). |
Bibliographic description (International): | Lysenko A. L., Leppa A. L., Bodnarchyk I. M. (2015) Otsinka yakosti medu naturalnoho, vyroblenoho v riznykh rehionakh Ukrainy [Honey quality estimation of natural honey produced in different Ukraine regions]. Book of abstracts International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry" (Tern., 8-9 October 2015), pp. 188-189 [in Ukrainian]. |
Is part of: | Тези доповідей міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ Book of abstracts International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry" |
Dyddiad Cyhoeddi: | 8-Oct-2015 |
Date of entry: | 21-Dec-2015 |
Cyhoeddwr: | ТНТУ TNTU |
Place of the edition/event: | Україна, Тернопіль Ukraine, Ternopil |
Temporal Coverage: | 8-9 жовтня 2015 р. 8-9 October 2015 |
UDC: | 638.162 |
Page range: | 188-189 |
URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/6521 |
Copyright owner: | © Вид-во ТНТУ імені Івана Пулюя, 2015 |
References (Ukraine): | 1. Даниленко М. А. Конгрес – це здійснення обміну досвідом / М. А. Даниленко // Пасіка. - 2012. - №1 (225). - С. 13-17. 2. Ветеринарно-санітарна експертиза з основами технології і стандартизації продуктів тваринництва / [ Якубчак О. М., Хоменко В. І., Мельничук С. Д. та ін.]; за ред. О. М. Якубчак, В. І. Хоменка. – Київ: 2005. – 800 с. 3. Звягина А. П. Пищевая ценность сахара и меда / А. П. Звягина, Н. М. Алтухов // Пчеловодство. – 2010. - №1. – С. 52-53. 4. Мед натуральний. Технічні вимоги: ДСТУ 4497:2005. - [Чинний від 2007-01-01]. – К.: Держспоживстандарт України, 2007. – (Національний стандарт України). 5. Стряпунин И.А. Полезное о меде / И. А. Стряпунин. - М.: Знание, 2003. – 132 с. |
References (International): | 1. Danylenko M. A. Konhres – tse zdiisnennia obminu dosvidom, M. A. Danylenko, Pasika. - 2012. - No 1 (225). - P. 13-17. 2. Veterynarno-sanitarna ekspertyza z osnovamy tekhnolohii i standartyzatsii produktiv tvarynnytstva, [ Yakubchak O. M., Khomenko V. I., Melnychuk S. D. and other]; ed. O. M. Yakubchak, V. I. Khomenka. – Kyiv: 2005. – 800 p. 3. Zviahina A. P. Pishchevaia tsennost sakhara i meda, A. P. Zviahina, N. M. Altukhov, Pchelovodstvo. – 2010. - No 1. – P. 52-53. 4. Med naturalnyi. Tekhnichni vymohy: DSTU 4497:2005. - [Chynnyi vid 2007-01-01]. – K.: Derzhspozhyvstandart Ukrainy, 2007. – (Natsionalnyi standart Ukrainy). 5. Striapunin I.A. Poleznoe o mede, I. A. Striapunin. - M.: Znanie, 2003. – 132 p. |
Content type: | Article |
Ymddengys yng Nghasgliadau: | Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2015) |
Ffeiliau yn yr Eitem Hon:
Ffeil | Disgrifiad | Maint | Fformat | |
---|---|---|---|---|
FSI_2015_Lysenko_A_L-Honey_quality_estimation_188-189.pdf | 299,04 kB | Adobe PDF | Gweld/Agor | |
FSI_2015_Lysenko_A_L-Honey_quality_estimation_188-189.djvu | 29,23 kB | DjVu | Gweld/Agor | |
FSI_2015_Lysenko_A_L-Honey_quality_estimation_188-189__COVER.png | 493,13 kB | image/png | Gweld/Agor |
Diogelir eitemau yn DSpace gan hawlfraint, a chedwir pob hawl, onibai y nodir fel arall.