กรุณาใช้ตัวระบุนี้เพื่ออ้างอิงหรือเชื่อมต่อรายการนี้: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/6520

ชื่อเรื่อง: Гармонизация отечественных максимально допустимых уровней содержания микотоксинов в пищевых продуктах с регламентами ЕС
ชื่อเรื่องอื่นๆ: Harmonization of domestic maximum permitted levels of mycotoxinsin food with EU regulations
ผู้แต่ง: Podrushnyak, Anatoly
Golinko, Olga
Stroi, Anatoly
Stadnichuk, Natalie
Подрушняк, Анатолий
Голинько, Ольга
Строй, Анатолий
Стадничук, Наталия
Affiliation: ГП «Научный центр превентивной токсикологии, пищевой и химической безопасности имени академика Л. И. Медведя Министерства здравоохранения Украины», Украина
Bibliographic description (Ukraine): Гармонизация отечественных максимально допустимых уровней содержания микотоксинов в пищевых продуктах с регламентами ЕС / Анатолий Подрушняк, Ольга Голинько, Анатолий Строй, Наталия Стадничук // Тези доповідей міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 8-9 жовтня 2015 р. — Т. : ТНТУ, 2015 — С. 187. — (Секція стандартизація, сертифікація сировини і харчових продуктів).
Bibliographic description (International): Podrushnyak A., Golinko O., Stroi A., Stadnichuk N. (2015) Harmonizatsiia otechestvennykh maksimalno dopustimykh urovnei soderzhaniia mikotoksinov v pishchevykh produktakh s rehlamentami ES [Harmonization of domestic maximum permitted levels of mycotoxinsin food with EU regulations]. Book of abstracts International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry" (Tern., 8-9 October 2015), pp. 187 [in Russian].
Is part of: Тези доповідей міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Book of abstracts International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry"
วันที่เผยแพร่: 8-ตุล-2015
Date of entry: 21-ธัน-2015
สำนักพิมพ์: ТНТУ
TNTU
Place of the edition/event: Україна, Тернопіль
Ukraine, Ternopil
Temporal Coverage: 8-9 жовтня 2015 р.
8-9 October 2015
UDC: 582.288-11
577.18
Page range: 187
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/6520
Copyright owner: © Вид-во ТНТУ імені Івана Пулюя, 2015
Content type: Article
ปรากฏในกลุ่มข้อมูล:Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2015)

แฟ้มในรายการข้อมูลนี้:
แฟ้ม รายละเอียด ขนาดรูปแบบ 
FSI_2015_Podrushnyak_A-Harmonization_of_domestic_187.pdf148,25 kBAdobe PDFดู/เปิด
FSI_2015_Podrushnyak_A-Harmonization_of_domestic_187.djvu14,7 kBDjVuดู/เปิด
FSI_2015_Podrushnyak_A-Harmonization_of_domestic_187__COVER.png490,8 kBimage/pngดู/เปิด


รายการทั้งหมดในระบบคิดีได้รับการคุ้มครองลิขสิทธิ์ มีการสงวนสิทธิ์เว้นแต่ที่ระบุไว้เป็นอื่น